Vaderdag: cadeautips met een Fries tintje

0

Vaders en dan vooral Friese vaders houden van eenvoudige cadeaus. Het moet simpel, nuttig en grappig in één zijn. Omdat dit best lastig blijkt te zijn, hebben we voor u een aantal humoristische cadeaus met een Fries tintje op een rij gezet. Want op 21 juni is het alweer Vaderdag. 

friese_shampooTwa-yn-ien Sjampoo (€3,95)
Shampoo is natuurlijk altijd een veilige optie om als cadeau te geven. Met deze ‘Twa-yn-ien Sjampoo‘ kun je dan ook nooit de plank misslaan. Zo hoeft hij nooit meer te zoeken naar de juiste fles. Met dit Friese cadeau heeft hij namelijk zowel conditioner als shampoo in één.

 

 

resizeFryske Knyne-keutels (€4,95)
Dit zijn natuurlijk geen echte konijnenkeutels maar lekkere salmiakballetjes. Het is grappig, lekker en erg handig voor bijvoorbeeld als lekkernij in de auto of op het werk. Kortom, een perfect cadeau voor Vaderdag.

 

 

us_heit_met_glas_1_2

Us Heit Dubbel Tarwe Bier (€13,49)
De Dubbel Tarwe Bier is zwaar gebrouwen en is dan ook voor de stoere vader. Dit is een cadeau dat bij elke slok leuker zal worden gevonden. Na een lange dag gewerkt te hebben is dit dan ook een dankbaar thuiskomen voor elke vader. Us Heit bier is lekker, leuk en ontspannend in één.

 

 

lekker_ite_mei_heitFries schort Lekker ite mei Heit (€7,90)
Een kookschort voor de culinaire vader. Maar dit cadeau is ook perfect voor vaders die het koken liever vermijden. Als stille hint kan dit cadeau worden gegeven of gewoon als leuke grap.

Delen:

Reacties