Fan Fryske Grûn

 29,95

Nu te koop voor slechts € 29,95 inclusief verzendkosten!
276 pagina’s Friese eetcultuur.

Categorie:

Productbeschrijving

In het boek ‘Fan Fryske Grûn’ worden ruim veertig Friese streekproducten uitgelicht. Dit wordt gedaan aan de hand van de vier seizoenen, die we kennen. Door middel van achtergrondverhalen en interessante weetjes komt u van alles te weten over de producten van Friese bodem. Door de uitbreiding met hedendaagse gerechten is ‘Fan Fryske Grûn’ een boek dat de Friese eetcultuur perfect weerspiegelt.

Omvangrijk boek
‘Fan Fryske Grûn’ mag met maar liefst 276 pagina’s een omvangrijk boek genoemd worden. Op de vele pagina’s wordt aandacht besteedt aan ruim veertig producten die afkomstig zijn ‘fan Fryske grûn’. In het boek is er ruimte voor de verhalen achter de producten, maar ook voor de verhalen van de producenten. Bovendien wordt met elk product tot slot een heerlijk gerecht gemaakt.

Oude en hedendaagse gerechten
De gerechten in het boek ‘Fan Fryske Grûn’ zijn bereid door dertig chef-koks van Friese restaurants. Zij presenteren allen vol trots een heerlijk historisch of hedendaags gerecht. Trek krijgt u dus gegarandeerd bij het lezen van ‘Fan Fryske Grûn’.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste die beoordeeld “Fan Fryske Grûn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *