De vijf leukste evenementen in Friesland op 12 en 13 maart

0

Iedere vrijdag zet de redactie van de Friesland Post de vijf leukste evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Bekijk gauw wat er op 12 en 13 maart allemaal te doen is.

1. Geniet van klassieke muziek in Beetsterzwaag
Het NNO-ensemble ‘Trio Divertimento’ bestaande uit Pamela Wallen, Joost van Rheeden en Leo de Jong treed zaterdag 12 maart op in Beetsterzwaag. Deze professionele musici spelen muziek van Bach tot Milhaud.

Wil je aanwezig zijn bij dit bijzondere orkest? Kijk dan op deze website voor meer informatie.

2. Fotograferen in Leeuwarden
Aanstaande zaterdag wordt voor de derde keer een Instawalk georganiseerd. De Instawalk is een wandeling door de stad waarbij je foto’s gaat maken met de applicatie genaamd Instagram. Deze derde editie heeft een koninklijk tintje.

De route start om 14.00 uur bij de voet van de Oldehove en gaat langs historische plekken waar de sporen van de Oranjes duidelijk zichtbaar zijn. Onderweg vertelt de gids je alles over ons Koninklijke verleden en geeft fotograaf Simon van der Woude je graag tips over positie en cameragebruik voor de mooiste beelden! Inschrijven kan hier.

3. Kom shoppen in Leeuwarden
Dit weekend vindt de beurs Vrouw! weer plaats in Leeuwarden. De beurs is voor de moderne vrouw dé plek om lekker te snuffelen, hip te shoppen en te ervaren wat er allemaal te beleven is op het gebied van mode, verzorging, wonen, interieur, vrije tijd, gezondheid, voeding en lifestyle.

Verrassing:
Wij mogen twee vrijkaarten weggeven voor deze leuke beurs! Meer informatie over het winnen van deze vrijkaarten vind je op onze Facebook-pagina.

4. Voorjaarskermis Sneek
Van twaalf tot en met twintig maart staat het Martiniplein in Sneek weer volgebouwd met kermisattracties. Er zijn diverse grote en kleine attracties voor jong en oud. Naast de attracties is er ook de mogelijkheid om een hapje te eten. Op zondag is het familiedag en is er een clown om de kleintjes te vermaken!

Meer informatie over de kermis vind je hier.

5. Praat mee tijdens Het Gesprek van Sneek
Komende zondag is de allerlaatste editie van Het Gesprek van Sneek. Na vijf sprankelende seizoenen, waarbij de gesprekken gemiddeld bezocht werden door meer dan 160 bezoekers, stoppen de organisatoren met Het Gesprek van Sneek. Bij het allerlaatste gesprek zijn John Jorritsma (Commissaris van de Koning), Anke Bijlsma en Gerrit Haaksma van kroegtheater Achmea Culp aanwezig!

Wil je aanwezig zijn bij dit laatste gesprek? Kijk dan op deze website voor het programma.

Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend!

Meer evenementen in Friesland voor een leuk dagje uit in Friesland zien?

Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je meer tips met evenementen in Friesland, hou dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen.

Laat een reactie achter