Adverteren in Friesland Post

De Friesland Post is hét glossy magazine van Fryslân! Het verschijnt twaalf keer per jaar en staat vol met unieke artikelen over de vele gebeurtenissen in Fryslân. Via de Friesland Post maakt men kennis met de Friese cultuur, de Friese natuur en natuurlijk de Friezen zelf.

De Friesland Post bestaat al sinds de jaren zeventig en is daarom een zeer gevestigde naam in de regio. De laatste jaren groeit de populariteit van het magazine bovendien! Er zijn een hoop trouwe abonnees van alle leeftijden in binnen- en buitenland. Als u deze lezers wilt bereiken, kunt u contact met ons opnemen om te adverteren (dit kan door te bellen naar 0513 – 65 44 45).

Verspreidingsaantallen
De Friesland Post wordt door ruim 125.000 lezers gelezen en wordt door hen gemiddeld beoordeeld met een uitstekende 8,2. Het is te koop bij meer dan 200 verkooppunten en bovendien is het opgenomen in diverse leesportefeuilles. Het kan dus zomaar zijn dat u de Friesland Post terugziet terwijl u even moet wachten bij uw dokter, fysiotherapeut of kapper. Kortom, als u in de Friesland Post adverteert, bent u verzekerd van een groot publiek.

Manieren waarop u kunt adverteren
Een groot publiek bereiken en zo naamsbekendheid creëren, kan het doel zijn van uw reclamecampagne. Het kan echter ook zijn dat u meer doelgericht wilt adverteren. In dat geval is het belangrijk dat u uw boodschap op de juiste wijze verpakt. Wij hebben daarom enorm veel mogelijkheden. Drie van deze mogelijkheden zijn:

  • Een advertorial over een hele pagina (geproduceerd door een professionele fotograaf en schrijver);
  • Een advertentie over een halve pagina;
  • Een puzzelprijs aanbieden.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een persoonlijk pakket samenstellen? Neem dan van maandag t/m vrijdag (tussen 09.00 en 17.00 uur) contact op met onze salesafdeling via 0513 – 65 44 45. Via het onderstaande contactformulier zijn we 24/7 bereikbaar.

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Bericht

Ik ga akkoord met het insturen en opslaan van bovenstaande gegevens.