Smakelijk, gezond en verantwoord eten van Nederlands bodem, dat omvat kortgezegd het uitgangspunt van Dutch Cuisine, een beweging van chef-koks voor een betere Nederlandse keuken. Gewapend met vijf basisprincipes willen ze samen met de consument het verschil maken. Nu rond de feestdagen velen de keuken induiken, een uitgelezen moment om er meer over te vertellen. Initiator en SVH Meesterkok Albert…
Nieuws uit Fryslân
- Opnamen Leeuwarden en Grou vrijdag te zien in NTR-serie Koude Oorlog
- (H)eerlijk eten volgens de principes van Dutch Cuisine (+ kerstrecept)
- Met Fokko Bosker op zoek naar de zeldzame velduil
- Nu in de winkel: het novembernummer van Friesland Post
- Geef een half jaar Friesland Post cadeau!
- Kijktip: FryslânDOK: ‘Nije Eagen’
- Coole Kidsnacht barst weer los bij Friese musea
- Kunstwerk op Sedyk bij Koehool ter nagedachtenis aan Joop Mulder