Friesland Post Fries om utens (12x)

 95,00

Je bent Fries om utens. Het nieuws uit Nederland volg je via de wereldomroep. Zo nu en dan komt in een flits ook iets over Fryslân voorbij, maar dat is veel te weinig om jouw honger naar nieuws en verhalen over heitelân en de inwoners te stillen. Je wilt meer. Neem dan een abonnement op Friesland Post, het enige echte magazine over Fryslân dat gemaakt wordt door en voor mensen die deze prachtige provincie een warm hart toedragen.

Categorie:

Productbeschrijving

Over het Friesland Post Fries om utens abonnement
Je ontvangt per jaar 12 nummers van het magazine Friesland Post. Het abonnement loopt na 12 nummers automatisch door en is na het eerste jaar tot wederopzegging geldig, tenzij anders vermeld. Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail of per post), via de site of telefonisch via 0513 – 68 33 14 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur). Deze aanbieding geldt voor abonnees woonachting in het buitenland.

Abonnementen starten op de eerste dag van de maand. Bij aanvragen vóór de vijftiende van de maand is het eerste exemplaar dat wij versturen de editie die aan het eind van dezelfde maand verschijnt. Bij aanvragen vanaf de vijftiende van de maand is het eerste exemplaar wat wij versturen de editie die aan het eind van de volgende maand verschijnt.