Friese artiesten in de spotlights tijdens beurs

0

Op zondag 11 oktober wordt ‘FriezenOpDePlanken’ georganiseerd in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. FriezenOpDePlanken is een artiestenbeurs waar boekingsinstanties, culturele commissies en -programmeurs vele Friese artiesten kunnen bewonderen. Het initiatief is bedoeld om beide partijen, de aanbieders en afnemers, snel tot zaken te laten komen.

Voor beginnende podiumartiesten biedt ‘FriezenOpDePlanken’ een uitkomst om bekendheid op te bouwen. Tijdens de artiestenbeurs wordt een doorlopend programma aangeboden met live muziek, theater en toneel. Culturele programma’s van het komende seizoen worden met behulp van de Friese artiesten opgevuld.

De beurs wordt georganiseerd door PENNLight en Keunstwurk, twee instanties die Friese culturele activiteiten stimuleleren en organiseren. Keunstwurk deed dit voorheen via de informatiemarkt, maar werkt nu samen met het nieuwe initiatief PENNLight. Zij maakt zich sterk voor uitsluitend Friese artiesten. PENNLight verzorgt de communicatie voor meer dan zeventig Friese artiesten via het mediaplatform FriezenOpDePlanken.

Delen:

Reacties