Februari editie Friesland Post

0

Februari staat weer voor de deur, en het is een echte woonspecial geworden. Ook deze maand staat Friesland Post weer boordevol met tips, leuke uitjes, interessante verhalen en boeiende personen! We geven alvast een klein voorproefje van wat je kunt verwachten.

Woonspecial

Woonspecial Wist u dat we meer dan 90 procent van de tijd binnen verblijven? Iedere dag brengen we het grootste gedeelte binnen door, vooral in onze eigen woning. Toch blijkt uit onderzoek dat de luchtkwaliteit in woningen soms tweemaal zo ongezond kan zijn als de buitenlucht. Hoog tijd dus om het klimaat in onze woning een goed aan te pakken. Wij zetten de slimste tips op een rijtje.

Carnaval op tafel

Carnaval op tafel Heerlijk dat het februari is! De sneeuwklokjes luiden het nieuwe tuinjaar in en de eerste kleuren van de krokussen zijn al een beetje zichtbaar. Met dit kleurrijke bloemstuk vieren we binnenshuis, of op de tuintafel natuurlijk, dat het seizoen weer gaat beginnen. En deze uitbundigheid staat symbool voor het carnaval dat deze maand gevierd wordt.

De oceaan oversteken voor een roeping

De oceaan oversteken voor een roeping Ronald Lepez (57), oud Heerenveen- en Cambuurspeler liet zich leiden door het christelijke geloof en werd voetbaltrainer op Java. ‘God gaf mij verschillende tekens.’

Boerenadvocaat

Boerenadvocaat Aan de Midsbuorren ten westen van Warten staat De Wartenster, een activiteitenboerderij waar aan plattelandsbeleving wordt gedaan en streekproducten worden gemaakt en verkocht. Diverse soorten kaas vormen de hoofdmoot, maar er wordt ook echte boerenadvocaat geproduceerd.

Delen:

Reacties