Missie Wilfred Genee: voetballers aan de rode bieten smoothies

0

In tegenstelling tot Linda de Mol die een patatje neemt op de gezonde eet-hype – slaan we niet een beetje door met zijn allen? – gaat Wilfred Genee ‘in de aanval’ tegen de vette happen in de (Friese) voetbalkantines. Geen broodje hamburgers en patatjes speciaal meer, maar grappige fruitsnacks van bananen en druiven en rode bieten smoothies. Woensdag geeft Genee de aftrap van het gezondheidsprogramma Vullen of Voeden in de eerste Friese voetbalkantine VV Heerenveen.

Het project is een gezamenlijk initiatief van Horecagroothandel HANOS en Wilfred Genee. Zij streven naar een voedzamer assortiment in de voetbalkantine. VV Heerenveen is de eerste Friese amateurclub die aan dit project zal deelnemen.

Woensdagochtend is de kick-off door Wilfred Genee op Sportpark Skoatterwâld. HANOS presenteert enkele gerechten in de kantine van VV Heerenveen die door aanwezigen kunnen worden geproefd. Minimaal drie van de Vullen of Voeden gerechten dienen aan het assortiment van de club te worden toegevoegd. Vanaf zaterdag 7 maart zal de selectie gerechten beschikbaar zijn in de kantine van VV Heerenveen.

 

Delen:

Reacties