Moederdag: cadeautips met een Fries tintje

0

Je moeder verdient natuurlijk iedere dag een cadeau. Maar Moederdag is dé gelegenheid om je moeder te verrassen met een mooi geschenk. Wij zetten een paar leuke, humoristische cadeaus mét een Fries tintje op een rij. 

Mijn vrouw is uitgenaaid!

Het valt voor een Fries niet altijd mee om zich goed in het Nederlands te uiten. In dit boekje zijn de leukste, de grappigste en de meest voorkomende frisismen verzameld. Dat wordt lachen geblazen deze Moederdag!

Mijnvrouwisuitgenaaid

Us mem

Een Moederdag met een Fries culinair tintje. In dit mandje zitten heerlijke Friese streekproducten. Een mandje bekleed met een typisch Hollands stofje en gevuld met een flesje Friese vlierbloesemwijn afkomstig van de Friese wijnboerderij de Flearstins, een Friese chocoladereep gevuld met praline, een zakje Us memkes en een doosje snobbersguod. Natuurlijk wordt dit cadeau feestelijk  ingepakt en daarbij mag een mooie Friese strik niet ontbreken!

Lokwinske

 

Lekker ite!

Chocolade doet het altijd goed bij vrouwen. En dus is het een perfect cadeau voor Moederdag. Heerlijke, door Friese banketbakker vervaardigde chocoladetablet (melkchocolade) met tekst van witte chocolade. Lekker ite!

chocolade_foar_mem

Kuier- en fytskaart

Met deze wandel- en fietskaart verken je de natuur en cultuur van Friesland! Misschien alvast een tochtje maken op Moederdag?

 

Friesekaart

Voor de hippe Friese mem

Leuk, grappig en comfortabel: de hippe Friese dameshipster. Tip: houd het fototoestel in de aanslag als jou moeder dit cadeau uitpakt. Haar blik op Moederdag 2015 leg je natuurlijk voor eeuwig vast.

 

 

vrouw_box

Delen:

Reacties