Door: SVG Meesterkok Marco Poldervaart, restaurant ‘t Havenmantsje, Harlingen Ingrediënten: 250 gr rietsuiker 50 gr glucose 3 vanillestokjes 200 ml room 1 gr zeezout 100 gr boter 300 gr melk chocolade callets 200 gr puur chocolade callets 100 ml Friese Dúmkes Likeur Bereidingswijze: Schraap je vanillestokjes uit en samen met de room aan de kook brengen. Suiker en glucose…
Nieuws uit Fryslân
- Kinderen Súdwest-Fryslân ontvangen eigen straatnaambordje
- Eise Eisinga Planetarium is vanaf nu Werelderfgoed
- Grutte Earen, een festival in de ruimte
- Lês-mar-foar-wiken!
- 9 en 10 september Open Monumentendag
- Witte Swaen maakt 9 september proefvaart ‘onder zeil’
- Nu in de winkel: het septembernummer van Friesland Post
- Hans Klok & Friends komt naar Leeuwarden