Door: SVG Meesterkok Marco Poldervaart, restaurant ‘t Havenmantsje, Harlingen Ingrediënten: 250 gr rietsuiker 50 gr glucose 3 vanillestokjes 200 ml room 1 gr zeezout 100 gr boter 300 gr melk chocolade callets 200 gr puur chocolade callets 100 ml Friese Dúmkes Likeur Bereidingswijze: Schraap je vanillestokjes uit en samen met de room aan de kook brengen. Suiker en glucose…
Nieuws uit Fryslân
- Maritiem Centrum Abraham Fock genomineerd voor de VriendenLoterij Museumprijs 2024
- Geef je nu op voor Joris’ kerstboom!
- ‘BoekFloedBoek’: skriuwwedstriid en ferhalejûn
- Nu in de winkel: het oktobernummer van Friesland Post
- Opening Wils Huiskamer
- Lancering Stichting Sociale Voedseltuinen Nederland
- Nu in de winkel: het septembernummer van Friesland Post
- Ameland heeft schoonste strand van Friesland