Door: SVG Meesterkok Marco Poldervaart, restaurant ‘t Havenmantsje, Harlingen Ingrediënten: 250 gr rietsuiker 50 gr glucose 3 vanillestokjes 200 ml room 1 gr zeezout 100 gr boter 300 gr melk chocolade callets 200 gr puur chocolade callets 100 ml Friese Dúmkes Likeur Bereidingswijze: Schraap je vanillestokjes uit en samen met de room aan de kook brengen. Suiker en glucose…
Nieuws uit Fryslân
- Nu in de winkel: het aprilnummer van Friesland Post
- ‘Schatzoeken’ tijdens Wad’n Strúnrûte
- Online winactie ‘Speakers Corner’ 10 april
- 15 & 16 maart 2024 is het weer NLdoet!
- ‘De laatste dagen van de dorpsgek’ doorbreekt taboes in Theaterkerk Nes
- Musical De Tocht maakt kans op award ‘Beste Musical van 2024’
- Anne Wind vindt wederom eerste kievitsei van Fryslân
- Nu in de winkel: het maartnummer van Friesland Post