Door: SVG Meesterkok Marco Poldervaart, restaurant ‘t Havenmantsje, Harlingen Ingrediënten: 250 gr rietsuiker 50 gr glucose 3 vanillestokjes 200 ml room 1 gr zeezout 100 gr boter 300 gr melk chocolade callets 200 gr puur chocolade callets 100 ml Friese Dúmkes Likeur Bereidingswijze: Schraap je vanillestokjes uit en samen met de room aan de kook brengen. Suiker en glucose…
Nieuws uit Fryslân
- Marleen de Vree winnaar actie Winterfoto
- Nu in de winkel: het februarinummer van Friesland Post
- Kampeertrends in WTC Expo Leeuwarden
- Try-out Frisicana IV in Theaterkerk Nes
- Verse stamppotpakketten voor Voedselbanken in Friesland
- Woudagemaal ingezet om waterstand Friese boezem te verlagen
- Muziekvoorstelling ‘Emily, onbekend voor de wereld’
- Cursus ‘De wereld van thee’ bij Museum Joure