Door: SVG Meesterkok Marco Poldervaart, restaurant ’t Havenmantsje, Harlingen Ingrediënten: 250 gr rietsuiker 50 gr glucose 3 vanillestokjes 200 ml room 1 gr zeezout 100 gr boter 300 gr melk chocolade callets 200 gr puur chocolade callets 100 ml Friese Dúmkes Likeur Bereidingswijze: Schraap je vanillestokjes uit en samen met de room aan de kook brengen. Suiker en glucose…
Nieuws uit Fryslân
- Anne-Goaitske Breteler schrijft Frysk Kadoboek 2025
- Brunel Solar Team bouwt Nuna 13 in Fryslân
- Nu in de winkel: het februarinummer van Friesland Post
- Bibliotheek Drachten | Smallingerland organiseert cursus op maat voor gezonder leven
- Geologieweekend Van Dino tot Grutto
- Nu in de winkel: het januarinummer van Friesland Post
- Jubilerende Odd Fellows overhandigen cheque aan De Buurtkok
- Nu in de winkel: het decembernummer van Friesland Post