Realitysoap op Net5: influencers knappen vakantiepark in Twijzelerheide op

0

In de realitysoap Bouw je droom: Het Wylde Pad op Net5 knappen influencers Martijn Manschot en Rachel en Willem van Sas een verouderd vakantiepark in Twijzelerheide op. Begin 2021 kocht het koppel het park op. Samen met de bevriende Martijn, gaan zij de uitdaging aan om het park binnen een halfjaar tijd te verbouwen tot een hip vakantiepark.

 

Rachel van Sas is een populaire interieur-influencer die bekendheid verwierf met haar platform ‘De Huismuts’. Met haar partner Willem en vriend Martijn stortte ze zich dit jaar in het project Het Wylde Pad. Ondanks dat de drie ondernemers vrij onervaren zijn op dit gebied is er vertrouwen in succes. Willem heeft horeca-ervaring, Rachel komt uit de styling en Martijn heeft kennis op het commerciële gebied.

Verbouwing
Voor dit avontuur verruilen ze het vertrouwde Den Bosch een aantal dagen in de week voor Twijzelerheide. Het park van zo’n 15.000 vierkante meter moet omgetoverd worden tot een levendig vakantieoord. Ze willen het park voorzien van hippe huisjes, appartementen, B&B-kamers en yurts. De bedoeling is om deze zomer de eerste gasten te kunnen ontvangen.

De werkzaamheden en de ervaringen van het stel in Fryslân worden in realitysoap Bouw je Droom gevolgd. De eerste aflevering werd op 28 april uitgezonden. Daarin was onder andere de overdracht van het park te zien. Het contact met de oude eigenaren verliep niet vlekkeloos. Ook de eerste verbouwingswerkzaamheden zorgden voor minder plezierige verrassingen. Hoe het verder zie je woensdag 11 mei in de derde aflevering.

Eerdere afleveringen zijn hier terug te zien.
Bouw je droom: Het Wylde Pad wordt iedere woensdagavond om 20:30 uitgezonden op Net5.

Delen:

Reacties