Wat te doen in Friesland op 16, 17 en 18 augustus 2019?

0

Wil jij weten wat er te doen is in Friesland op 16, 17 en 18  augustus 2019? Werp dan zeker een blik op de geselecteerde uitjes van Friesland Post. Wij hebben weer een aantal leuke activiteiten geselecteerd, velen geschikt voor jong en oud.

1. Swing mee in Joure
Op vrijdag 16 augustus 2019 zal het centrum van Joure het toneel zijn van het straatfestival ‘Joure Swingt’ in Joure. Bij diverse horecagelegenheden zullen een tal van artiesten roulerend optreden. Een initiatief van een aantal muzikanten in samenwerking met de Jouster Horeca.

Meer informatie is te vinden op de website van Joure Swingt.

2. Waan je in Tytsjerk in een wondere wereld
Waan je in een wondere wereld die iedere verbeelding overtreft in Tytsjerk. Daar vindt namelijk het Imaginarium Festival plaats. Dit driedaagse, fantasierijke festival in het prachtige Park Vijversburg is een fantastische activiteit voor jong en oud. Geniet van familievriendeljke activiteiten, een fijn muziekprogramma, een gezellige markt en de spannende Kening Striid! Kom jij ook?

Meer informatie is te vinden op de website van Imaginarium Festival.

3. Leg de mysterieuze eendenkooi in Giekerk vast
Neem een kijkje achter de schermen van de eendenkooi in Giekerk tijdens de fotografie-excursie van zaterdag 17 augustus. Van 9.30 tot 11.30 uur kun je samen met een gids op pad. Hij/zij vertelt je onderweg hoe er vroeger eenden werden gevangen in de Einekoai. Terwijl hij verhalen met je deelt kun jij de meest mysterieuze elementen, spiegelingen en natuuraspecten met jouw camera vastleggen. Deze unieke locatie is de perfecte plek om alles te leren over natuurfotografie!

Meer informatie is te vinden op de website van It Fryske Gea.

4. Ontdek Earnewâld per huifkar
Stap 18 augustus in de huifkar en geniet van een ontspannen rit door het mooie Earnewâld. Jong en oud ervaren zo het ontspannen traditionele vervoer van vroegere tijden. Deze activiteit is onderdeel van de de zomeractiviteiten die in Earnewâld onder de noemer ‘Eltse snein wat by d’ein!’ worden georganiseerd. Elke zondagmiddag vanaf mei t/m september een activiteit die plaatsvind in en om het centrum van Earnewâld.

Meer informatie is te vinden op de website van Earnewâld.

Wat te doen in Friesland in augustus?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in augustus? Breng dan deze week een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de augustus-editie van Friesland Post is namelijk onze jaarlijkse uitgebreide uit-agenda weer opgenomen. Een special met tientallen fantastische uitjes!

Delen:

Reacties