‘Must nou es sien’ Heerenveen en Oranjewoud

 34,95

Categorie:

Productbeschrijving

‘Must nou es sien’ is een schitterend, gloednieuw boek van 312 pagina’s. Er staan unieke teksten en ongeveer 1.000 foto’s in over de (recente) vooroorlogse tijd in Heerenveen en Oranjewoud. Op dit boek raakt u niet snel uitgekeken!

Fen Fryske Groun
In het boek ‘Must nou es sien’ zijn honderden foto’s met teksten te vinden, die afkomstig zijn uit het weekblad ‘Fen Fryske Groun’. Dit blad deed in de periode 1926 tot 1949 met bloemrijk taalgebruik en boeiende foto’s, verslag van de ontwikkelingen in Friesland. Het blad was immens populair en is heus cultureel erfgoed.

Stichting Werkgroep Oud-Heerenveen
Uit het archief van ‘Fen Fryske Groun’ heeft Stichting Werkgroep Oud-Heerenveen materiaal geselecteerd voor het boek ‘Must nou es sien’. Het webdevelopment- en marketingbureau Van der Let & Partners heeft het boek ‘Must nou es sien’ vervolgens in samenwerking met de werkgroep uitgegeven.

Must nou es sien
Bent u geïnteresseerd in de vooroorlogse tijd van Heerenveen en Oranjewoud? Dan is ‘Must nou es sien’ het boek dat niet uit uw boekenkast mag ontbreken. Het is natuurlijk ook een enorm leuk cadeau voor een geliefde, die zijn of haar wortels in of rondom Heerenveen heeft liggen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste die beoordeeld “‘Must nou es sien’ Heerenveen en Oranjewoud”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *