Win kaarten voor concert Twarres!

0

Deze actie is inmiddels afgelopen! Hou voor nieuwe winacties onze website en ons blad in de gaten.

Aanstaande vrijdag vindt om 20.45 uur het eerste officiële concert van Twarres plaats in Neushoorn te Leeuwarden. In een nieuwe samenstelling, met uitgebreide concertbezetting en een gastoptreden van Ernst Jansz van o.a. Doe Maar, zal Twarres nieuwe nummers en oude hits ten gehore brengen!

Na succesvolle try-outs, op o.a. Glemmer Beach festival, is Mirjam Timmer er helemaal klaar voor met haar vernieuwde Twarres. In de muzikale broers Kristian en Julian Dijkstra vond zij de ideale basisbezetting en de inspiratie om de podia opnieuw te bestormen. Voor grote concerten spelen zij met een uitgebreide band van fantastische muzikanten: Serge Naberman (elektrische gitaar), Dennis van Hoorn (drums), Robin van Baaren (basgitaar) en Alexander Broussard (toetsen).

Tijdens het premièreconcert op 4 november wordt de nieuwe single ‘She won’t let go’ met videoclip gepresenteerd. Ernst Jansz neemt het eerste exemplaar van de single in ontvangst en zal samen met Twarres een prachtig lied ten gehore brengen.

Win vrijkaarten voor het concert van Twarres!

Het belooft een onvergetelijke avond te worden! Wil jij er bij zijn? Dat kan! Wij mogen namelijk twee vrijkaarten
weggeven voor het concert. Stuur voor donderdag 3 november 12.00 uur een e-mail met je contactgegevens naar redactie@frieslandpost.nl om kans te maken op deze vrijkaarten.

Geen kaarten gewonnen? Bestel dan kaarten op www.neushoorn.nl of op www.twarres.nl!

Delen:

Reacties