3 cadeautips voor Vaderdag

0

Hoera, het is bijna Vaderdag! Natuurlijk heb je geen reden nodig om jouw heit te verwennen, maar dit is toch wel een heel goed moment om hem in het zonnetje te zetten. Moet je op het laatste moment nog een leuk cadeautje verzinnen? Geen paniek, wij schieten je te hulp met deze drie cadeautips!

1. Een gepersonaliseerd barbecue brandijzer
Het mooie weer komt eraan en dus worden de barbecues massaal uit het stof getrokken. Is jouw heit ook altijd degene die bij het rooster staat en ziet hij daardoor vaak het vlees aan zijn neus voorbij gaan? Dan kun je hem vast en zeker een plezier door met een gepersonaliseerd barbecue brandijzer. Met dit ijzer zet hij zijn naam in zijn zelfgebakken vlees zodat niemand ermee vandoor gaat.

Het brandijzer is hier verkrijgbaar.

2. Een zelfgemaakt of uitgezocht dinertje
Gaat je heit graag uiteten of vindt hij het heerlijk als er voor hem wordt gekookt? Geef hem dan een dinertje cadeau. Je kunt natuurlijk zelf een middagje in de keuken gaan staan, maar hem ook trakteren in het restaurant. Of hem een dinercadeau geven! Deze cadeaukaart is verkrijgbaar bij de Primera en kun je dus ook op het laatste moment nog halen. Hiermee kan je vader zelf beslissen waar en wanneer hij het dinertje wil laten plaatsvinden.

Het dinercadeau is hier verkrijgbaar.

3. Een abonnement op Friesland Post
And last but not least: een abonnement op Friesland Post! Je heit zal ongetwijfeld blij zijn als hij gedurende een half jaar of zelfs heel jaar, zijn lijfblad ontvangt. Iedere keer dat een nieuw nummer op de mat valt, zal hij even aan jou, de gulle gever, denken. Het bijkomende voordeel? Dat jij zelf ook af en toe even door deze editie kan bladeren.

Het abonnement is hier verkrijgbaar.

Natuurlijk kun je jouw heit ook gewoon verrassen met een zelfgemaakte tekening, een ontbijtje op bed of een dikke knuffel. Dat kunnen alle vaders waarderen!

Wij wensen je in ieder geval een heel geslaagde Vaderdag toe!

Delen:

Reacties