Douwe Bob komt naar Friesland

0

Singer-songwriter Douwe Bob komt naar Friesland! Op 5 september is hij van de partij op het 2015FESTIVAL in IJlst.  Het festival viert het einde van de Millenniumdoelen die in 2000 door de Verenigde Naties werden vastgesteld. Het programma wil bezoekers bewust maken van het feit dat de wereld zich nooit eerder in de historie zo snel en groots heeft ontwikkeld als in de afgelopen 15 jaar. Minister van Ontwikkelings-samenwerking Lilianne Ploumen opent het festival. Ook Spinvis en Pieter Derks treden op.

Singer-songwriter Douwe Bob

Dat Douwe Bob een talent voor schrijven heeft moge duidelijk zijn. Niet voor niets kreeg hij in de zomer van 2012 de titel De Beste Singer Songwriter van Nederland. Met zijn opwindende liveband heeft hij inmiddels vele festivals plat gespeeld. “Ik hou van de rauwe muziek uit de jaren zestig en zeventig en ik hou van verhalen vertellen. Ik probeer tijdloze liedjes te schrijven die ergens over gaan. En live vind ik het heerlijk om het publiek te entertainen en een feestje te bouwen om die liedjes heen.”

Anouk

2014 was al een prachtig jaar voor Douwe Bob. Door de 3FM luisteraars werd hij uitgeroepen tot Beste Zanger van Nederland bij de 3FM Awards. Ook was hij Ambassadeur van de Vrijheid tijdens Bevrijdingsdag 2014. Dit jaar nam hij een geweldig duet op met Anouk en brengt hij zijn nieuwe plaat uit. En…hij komt dus naar IJlst.

Delen:

Reacties