Friese verhalenwedstrijd van Boeken fan Fryslân!

0
Schuilt er in jou een schrijver? Stichting Boeken Fan Fryslân (BFF) organiseert op vrijdag 31 januari 2020 een verhalenwedstrijd, en zij nodigen iedereen van harte uit om een kort verhaal van 500 à 600 woorden te schrijven. In het Fries of in één van de Friese streektalen. 

De verhalenwedstrijd is onderdeel van het BoekWinterBoekfeest en vindt plaats in Café de Bakkersdochter in Sneek. Het thema voor het feest is ‘Koek en Sophie’ en dat is tevens het thema voor het verhaal. Je kunt je verhaal tot en met vrijdag 24 januari opsturen, en de winnaar wordt pas op het feest (vrijdag 31 december) bekendgemaakt. De winnaar mag zijn of haar verhaal voordragen aan het publiek, krijgt een boekenpakket en wordt gepubliceerd op www.ensafh.nl. Naast het verhaal van de winnaar, zullen er ook andere verhalen verteld worden. Bekende Friese schrijvers zullen op het podium verschijnen; o.a. Sipke de Schiffart, Willem Schoorstra, Klaas Jansma, Baukje Zijlstra en Henk van der Veer. Om de avond tot een heus feest te maken is er ook live-muziek aanwezig. Het duo Weima & vd Werf zal het publiek voorzien van mooie Friese muziek.

Friese verhalenwedstrijd

Friese verhalenwedstrijd

Zoals vermeld, kunnen de verhalen tot en met vrijdag 24 januari worden ingestuurd. Dit mag naar het e-mailadres: info@boekenfanfryslan.nl. Het is belangrijk je naam en contactgegevens hierbij te vermelden.

Delen:

Reacties