Wat te doen in Friesland op 7, 8 en 9 april

0

Iedere donderdag zet de redactie van Friesland Post vijf leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Wat te doen in Friesland op 7, 8 en 9 april? Je leest het onderstaand!

Voor iedere wat wils tijdens het Brêgepop Festival in Scharsterbrug
Dit tweedaagse festival vindt plaats op vrijdag en zaterdag in Scharsterbrug. Dit is inmiddels de vierde editie van dit multi-muzikale festival. Het maakt niet uit of je van pop, rock, dance, feest, akoestisch of entertainment houdt, op dit festival vind je het allemaal. Zo brengen dit jaar artiesten als Di-rect, Lange Frans en The Dirty Daddies een bezoek aan het gezellige Brêgepop Festival.

Kijk voor meer informatie op deze website 

De nieuwste trends op het gebied van boten tijdens Motorboot Sneek
Van vrijdag tot en met zondag vindt de botenshow Motorboot Sneek plaats. Het evenement vindt plaats op de locaties van de aanbieders die je via een persoonlijk samengestelde route kan bezoeken. Op de verschillende locaties staan hapjes en drankjes klaar en wordt je geïnformeerd over de laatse trends op het gebied van boten.

Kijk voor meer informatie op deze website 

Folkert Hans treedt op tijdens rondvaart vanuit Akkrum
Zaterdag treedt Folkert Hans op tijdens het evenement Lentekriebels op de Frisian Queen. Luister in het sfeervolle interieur van raderboot de Frisianqueen naar allround muzikant Folkert Hans. Al heel jong begon hij met trompetspelen. Nu zet hij elke tent op zijn kop met zang, trompet en saxofoon. Dit wordt een feestje dat je niet wil missen.

Kijk voor meer informatie op deze website 

Geniet van het Museumweekend in Leeuwarden
Het is museumweekend staat weer voor de deur en ook het Fries Museum doet hier aan mee. Zo kan je zaterdag en zondag voor een euro naar binnen. Neem in het museum deel aan een gratis rondleiding of doe mee aan een van de leuke workshops. Zo kun je bijvoorbeeld samen met je (klein)kinderen alles leren over recyclen en textielstempelen.

Kijk voor meer informatie op deze website

Shop alle soorten vintage tijdens de Vintage ’n Recordsbeurs in Leeuwarden
Zondag kan je tijdens de Vintage ’n Recordsbeurs in de Neushoorn in Leeuwarden alles vinden op het gebied van Vintage. Meubels, kleding en vooral vinyl wordt hier aangeboden in verschillende stands. Ook kan je een dansje wagen op de live muziek van The Beatles Sessions. Het enige dat vers is op deze beurs zijn de broodjes en koffie!

Kijk voor mee informatie op deze website

Wat te doen in Friesland in april?

Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in april? Houd dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties