Gastgezin voor Charles gezocht!

0

Met het programma High School Holland biedt Travel Active – Nederlands grootste uitwisselingsorganisatie – buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons land te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. Voor het komende schooljaar is de organisatie nog op zoek naar een gastgezin waar Charles mag verblijven! In augustus komt 14-jarige Charles naar Nederland. Hij is erg zorgzaam, respectvol en doelgericht. Hij houdt van volleyballen, skateboarden, zeilen en spelletjes spelen.

Iedereen kan gastgezin zijn
Gastgezinnen wonen overal in Nederland en zijn er in alle soorten en maten. Gezinnen met en zonder kinderen, alleenstaand, jong of al wat ouder: in de ogen van Travel Active kunnen alle samenstellingen van gastgezinnen een warm thuis bieden aan de studenten. Zolang je maar enthousiast bent en openstaat voor een interculturele ervaring.

Charles stelt zich even voor
“Mijn naam is Charles en ik kom uit Namen, een middelgrote stad in België. Ik heb er veel vrijheid door het goede ov-netwerk en ik kan naar veel plekken toe fietsen, iets dat ik erg belangrijk vind. Ik ben op dit moment 14 jaar, maar word bijna 15. Mijn ouders zijn liefdevol, openhartig en zorgzaam. Ik heb een hele eerlijke relatie met hen. We moeten de regels thuis respecteren, maar er is ook ruimte voor discussie. Ik heb ook een broer van bijna 18 jaar, waar ik vroeger vooral mee ruziede maar nu ook goed mee kan lachen en praten. We proberen als gezin zo veel mogelijk samen te eten en gaan ook regelmatig uit eten. Musea bezoeken doen we ook graag. Op vakantie doen we dingen zoals tennissen, wandelen, Tichu spelen en bezoeken we verschillende plaatsen. Nederland is een land dat mij al erg lang interesseert op het gebied van cultuur en taal. Daarnaast is Nederlands een belangrijke taal voor mijn toekomst in België en ik wil dan ook graag mijn Nederlands verbeteren en mijzelf uitdagen. Ik zou het leuk vinden om samen met jullie de cultuurverschillen tussen Nederland en België te ontdekken en voor jullie de culinaire specialiteiten van België te maken. Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie gastvrijheid en ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en plezier met jullie te maken!”

Gastgezin worden?

Nieuwsgierig naar Charles zijn hele profiel? Check dan https://www.travelactive.nl/charles-uit-belgië of neem contact met ons op: 020-7372062 of via highschoolholland@travelactive.org.

Delen:

Reacties