Gezocht: de ware voor Jan

0

Duizenden Nederlanders hopen dagelijks de liefde van hun leven tegen te komen. Wij stellen je daarom graag voor aan de twee leukste vrijgezellen uit onze provincie! Jan van der Mei en Harry van Dijk zijn allebei op zoek naar die ene speciale vrouw en wij helpen ze een handje. Hieronder lees je alles over Jan. Ben jij degene die hij zoekt en wil je met hem dineren? Reageer dan snel! 

Naam: Jan van der Mei
Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats: Harlingen
Kinderen: nee
Beroep: archiefmedewerker bij een gemeente
Lengte: 1.90 meter
Roken: nee
Huisdieren: nee

Hoe zou je jezelf omschrijven?
Ik ben een rustige, attente en sociale jongeman. Na het afronden van diverse sociale opleidingen ben ik in het archiefwereldje terecht gekomen en daar heb ik mijn plekje gevonden.

Wat doe je naast je werk in het dagelijkse leven?
Ik mag graag reizen en er op uit gaan in de natuur. Zo nu en dan pak ik een concertje mee of ga ik een biertje drinken. Ook ben ik wel eens in de bioscoop te vinden.

Waar mogen we je voor wakker maken?
Een heerlijk pittige maaltijd, een spontaan geplande reis of een nachtwandeling door de natuur.

Wat zoek je in een vrouw?
Ik heb niet een bepaald type of een lijstje met eisen qua uiterlijk. Zo werkt het volgens mij ook niet. Het begint bij de uitstraling en die komt op vele manieren. Daarna komt het innerlijk. Zelf heb ik een positieve en relaxte kijk op het leven en de wereld, waarin zeker ook gelachen wordt. Ik hoop dan ook iemand te vinden die dit met mij deelt.

Waar knap je op af?
Zoals gezegd ben ik positief ingesteld en ik sta hier eigenlijk niet zo bij stil. Iedereen kan er bijvoorbeeld wel eens wat onverzorgd uitzien of jaloerse trekjes hebben. Dat geeft niet. Als dit soort dingen echter structureel voorkomen, kunnen ze natuurlijk wel een afknapper worden.

Hoe zie je jouw leven met je toekomstige partner voor je?
Heel cliché misschien, maar ik zoek toch een soort maatje waarmee ik lekker kan genieten van het leven. Je vult elkaar aan, geniet van de mooie momenten en zorgt dat je samen tegenslagen leert overwinnen.

Wat is nog heel belangrijk om te weten voor de geïnteresseerde dames?
Dat ik erg veel zin heb ik een leuk etentje en een gezellig avond!


Wil jij met Jan op date?
Stuur dan zo snel mogelijk een reactie met een foto naar info@friesland-post.nl of naar het volgende adres:
Friesland Post
Postbus 496
8440 AL Heerenveen

Wij zorgen er persoonlijk voor dat alle reacties bij Jan terechtkomen. Hij zal één dame kiezen met wie hij lekker uitgebreid gaat dineren. En wie weet wat daaruit voort komt..

Delen:

Reacties