Thialf Open Dag

0

Thialf opent zaterdag 11 oktober haar deuren. Tijdens de Thialf Open Dag kunnen bezoekers gratis kennis maken met verschillende activiteiten die in Thialf plaatsvinden.

Van 13.30 uur tot 16.00 is er voor jong en oud genoeg te beleven in de schaatshal. Zo kan er onder andere worden geschaatst. De gereden rondjes kunnen worden gemeten met het LPM systeem van InnoSportLab. Zo komen je eigen schaatsprestaties naar boven en valt te zien welke route je als schaatser over de ijsbaan aflegt. Daarvoor moeten geïnteresseerden zich wel eerst voor inschrijven.

Bezoekers kunnen ook kennismaken met ijshockey, kunstrijden, shorttrack en curling. Er worden daarnaast ook diverse demonstraties gegeven van o.a. shorttrack- marathon- en langebaanschaatsen, maar ook van kunstrijden, curling en schoonrijden. Ook daarvoor moeten geïnterneerden zich eerst aanmelden. Verder staan en rondleidingen op het programma en worden de kinderen vermaakt een speurtocht, een clown, een poffertjes- en snoepkraam, schminken en springkussens.

Delen:

Reacties