Vijf keer bijzonder overnachten in Friesland

0

Wil je graag een weekendje weg in Nederland en wil je dan ook graag bijzonder overnachten? Lees dan dit artikel! In dit artikel belichten wij namelijk vijf bijzondere overnachtingsplekken in de provincie Friesland. Beleef Friesland in een bijzondere vakantiewoning, hotel of bed and breakfast tijdens een weekendje weg!

1.Bed and breakfast BinnenInn in Metslawier
Bijzonder overnachten in Friesland? Kom dan naar Metslawier! Hier vind je de Bed and Breakfast van Edword en Bianca. Zij kochten in 1999 de oude landbouwschool in het dorp en toverden het gebouw om tot een waar paleisje. In het pand bevinden zich vijf knusse logementen die van alle gemakken voorzien zijn. Naast de logementen vind je een prachtige tuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken en waar jij kunt genieten van het bubbelbad.

De omgeving van de Bed and Breakfast leent zich uitstekend voor herfstwandelingen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het Lauwersmeergebied. Hier kun je wandelen door het bos, maar ook wadlopen behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie vind je op deze website.

2. Hotel ‘de Vrouwe van Stavoren’ in Stavoren
Je kunt in Hotel ‘de Vrouwe van Stavoren’ bijzonder overnachten in een wijnvat. De vier wijnvaten waaruit je kunt kiezen zijn omgebouwd tot sfeervolle hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn. Zo beschikt elk vat over een zitkamertje, een kleurentelevisie, een radio en een badkamer met douche en toilet.

De wijnvaten staan in de prachtige elfstedenstad Stavoren. De uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht rondom een van de Friese meren.

Meer informatie vind je op deze website.

3. Welgelegen in Workum
Wil je een romantisch weekendje weg met je partner? Breng dan eens een bezoek aan accommodatie Welgelegen in Workum. Hier vind je, naast een aantal mooie tenten, fijne slaapkamers en trekkershutten, een vijftal prachtige pipowagens. De romantische inrichting én de aanwezige verwarming dragen bij aan een warm en knus weekendje weg in Nederland. Toch te koud? Overnacht dan in een van de sfeervolle kamers in het voorhuis!

Meer informatie vind je op deze website.

4. Watertorenhotel in Nes
In Nes, bij Akkrum, vind je Watertorenhotel Nes. In het afgelopen jaar zijn, in deze voormalige watertoren, twee zeer luxe suites gerealiseerd. De suites bovenin de karakteristieke toren zijn van alle gemakken voorzien. Met een XXXLbed, een heerlijk bubbelbad en een fantastisch uitzicht wordt dit een weekendje weg om nooit te vergeten.

Meer informatie vind je op deze website.

5. Gastopstal in Wyns
In Wyns vind je een unieke accommodatie gemaakt van strobalen. Dit zwevende appartement, met een adembenemend uitzicht, bevindt zich midden in de natuur. Een uitgebreide herfstwandeling behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Even geen zin om te wandelen in Friesland, maar tijd voor een rustmoment? Geniet dan met een kop koffie, van de ondergaande zon, de grazende koeien of de voorbijvarende bootjes.

Meer informatie vind je op deze website.

Delen:

Reacties