Wat te doen in Friesland op 17, 18 en 19 februari

0

Iedere donderdag zet de redactie van Friesland Post vijf leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Wat te doen in Friesland op 17, 18 en 19 februari? Je leest het onderstaand!

Beleef een sprookjesachtige ervaring in Franeker
Sprookjes komen regelmatig aan bod in de voorstellingen van Helmert Woudenberg. In zijn show ‘Diep verscholen in het woud’ wil hij aanstaande vrijdag het wereldrecord sprookjes vertellen vestigen. Zijn plan is om 64 sprookjes in anderhalf uur te vertellen. Alle sprookjes hebben precies 273 lettergrepen en duren allemaal anderhalve minuut. Woudenberg wordt hierbij begeleid door accordeonist Don Munzer.

Geniet van The Beatles Tribute Band The Elephants in Lemmer
De leden van The Beatles Tribute Band The Elephants demonstreren hoe The Beatles hedendaags zouden hebben geklonken. Aanstaande zaterdagavond laten zij een fantastische collectie Beatle nummers horen. De specialiteit van de avond zal het album Abbey Road zijn, dat integraal zal worden gebracht.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Luister naar meerstemmige zang in Garijp
Het Lemster mannenkoor zal aanstaande zaterdagavond een optreden geven in de Andreakerk. Zij zullen een aantal religieuze nummers laten horen en ook een serie Friestalige algemeen bekende nummers uit de Friese volksmuziek. Naast het Lemster mannenkoor zal ook harpiste Marije Vijselaar te horen zijn tijdens een drietal solo optredens.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Doe mee aan de wandelexcursie Winter op de kwelder
In het Natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks kun je aanstaande zondag volop genieten van de weidsheid, ruigheid en de stilte van de natuur. Er zijn in het gebied veel vogels te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld in de winter vele ganzen. Naast ganzen zijn er ook een aantal steltlopers die ieder jaar terugkeren voor een verblijf in dit waddengebied.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Sneup je suf tijdens Supervlooi in Leeuwarden
In het WTC Expo zullen aanstaande zondag genoeg tweedehands spullen te vinden zijn. Sommige goederen zijn ongelofelijk oud en andere spullen zijn bijna zo goed als nieuw. Supervlooi is mooi voor het hele gezin, want er zijn ook een aantal leuke kinderattracties te vinden.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Wat te doen in Friesland in februari?

Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in februari? Houd dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties