Wat te doen in Friesland op 27, 28 en 29 januari

0

Iedere donderdag zet de redactie van Friesland Post vijf leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Wat te doen in Friesland op 27, 28 en 29 januari? Je leest het onderstaand!

Beleef een interessant avondje cabaret in Balk
Wil je dit weekend een cabaretvoorstelling in Friesland bezoeken? Ga dan op 27 januari naar cabaretvoorstelling ‘Uit Vrije wil’ in Zalencentrum De Treemter in Balk. Cabaretier Tom Lash gaat je vertellen over de objectiviteit van mensen. Hoe goed is een mens in het vormen van een mening, zonder dat diegene door een ander wordt beïnvloed? Zijn wij heel erg vatbaar voor manipulatie? Lash drukt je aanstaande vrijdag met de neus op de feiten. En jij gaat hier vrijwillig naar luisteren.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Geniet van de oude Nederlandse liedjescultuur in Leeuwarden
Wil je dit weekend genieten van de oude Nederlandse liedjescultuur? Bezoek dan op 28 januari De Neushoorn in Leeuwarden. Zangeres Manon Kroezen brengt dan met haar voorstelling ‘Hommage aan de tijd’ de oude Nederlandse liedjescultuur weer tot leven. Onder leiding van gitarist Evert Prummel is ze te horen in het Neushoorn Café.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Ervaar nostalgie in Dokkum
Wil je je dit weekend een nostalgisch stukje muziektheater in Friesland bezoeken? Ga dan op 28 januari naar Sense in Dokkum. Henk van der Horst blikt dan terug op de fenomenale televisieprogramma’s “Farce majeure” en “Showroom”.Je kunt de meest opmerkelijke, grappige en leuke momenten van deze televisieprogramma’s herbeleven.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Herbeleef het schaatsen van negentiende en twintigste eeuw in Leeuwarden
Wil je dit weekend meer te weten komen over het schaatsen in de negentiende en twintigste eeuw? Ga dan op 29 januari naar het Historisch Centrum in Leeuwarden en woon de lezing “Redens, Riders en Riderijen yn Ljouwert” bij. Aan de hand van bijzonder beeldmateriaal vertelt Hedman Bijlsma over het schaatsen in die tijd.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Geniet van het liedjesrepertoire van Gurbe Douwstra in Hemrik
Wil je dit weekend genieten van de zang van trûbadoer Gurbe Douwstra? Ga dan op 29 januari naar de Witte Kerk Hemrik in het dorpje Hemrik. Douwstra speelt tijdens dit solo-optreden de mooiste liedjes uit zijn repertoire. Bekend werk  zal worden afgewisseld met nieuwe liedjes.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Wat te doen in Friesland in februari?

Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in februari? Houd dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

 

Delen:

Reacties