Wat te doen in Friesland op 8, 9 en 10 juni 2018?

0

Iedere week zet de redactie van Friesland Post een aantal leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Wat te doen in Friesland op 8, 9 en 10 juni 2018?

1. Terrasoptreden op Vlieland

Vrijdagavond treedt het duo Drijfhout Vlieland op bij Hotel Zeezicht. Dit muzikale duo brengt vrolijke muziek ten gehore. Ger en Nils spelen onder andere op viool, gitaar, trekzak, mandoline (snaarinstrument) en tin whistle (blikken fluit). Drijfhout is al vele jaren een begrip op Vlieland. De, veelal zelf geschreven, liedjes en traditionele eiland muziek van Drijfhout en de sfeer op het eiland passen als geen ander bij elkaar. De ruwe, vrolijke, romantische, nostalgische en stoere liederen worden met sterke verhalen aan elkaar gesmeed.

Meer informatie vind je op de website van Drijfhout Vlieland.

2. Trekker Alvestêdetocht in Friesland

Kijk niet raar op als je vrijdag en zaterdag honderden trekkers ziet rijden. De jaarlijkse Trekker Alvestêdetocht vindt namelijk dit weekend weer plaats. Een prachtige tocht door het mooie Friesland. De tocht begint vrijdag in Sneek en op zaterdag in Franeker.

Meer informatie vind je op de website van Stichting Fryske Trekker Alvestêdetocht.

3. Promised Land Festival in Leeuwarden

Zaterdagmiddag betreedt het jaarlijkse Promised Land Festival weer onze hoofdstad. Je vindt er artiesten als de Jeugd van Tegenwoordig, Kraantje Pappie, The Partysquad en nog veel meer! Ga lekker los, dump je spullen in een kluisje en geniet van de goeie muziek, lekkere drankjes en ongedwongen sfeer.

Meer informatie vind je op de website van Promised Land Festival.

4. Brocante Markt in Joure

Lekker snuffelen tussen kunst en kitsch? Leuke ontdekkingen doen voor in en om je huis? Dat kan nu ook in Joure! Kom zaterdag gezellig sneupen op de brocante markt. Je vindt er een divers aanbod van; curiosa, vintage, mooie brocante en hippe/stijlvolle woonaccessoires. De markt is op De Merk in Joure.

Meer informatie vind je op de website van Meuk is Leuk.

5. Kalme vaartocht in Nij Beets

Vaar zondag mee en geniet van het kalme water om je heen. Het programma begint zondag met een korte bezichtiging van het openluchtmuseum. Daarna vindt de afvaart van de boot plaats. Reserveren voor deze tocht is nodig.

Meer informatie vind je op de website van It Damshûs.

Wat te doen in Friesland in juni?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in juni? Breng dan een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de juni-editie van Friesland Post zetten wij weer een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties