Butterfly Beach Party in Heerenveen

0

Heerenveen – Na de start van een grachtenconcert in 2016* en de uitrol van “Feanetië”**, komt er nu een heuse Beach Party. Op een unieke locatie aan de rand van Heerenveen, midden in het natuur- en recreatiegebied De Heide, zal het festival ‘Butterfly Beach Party’ op 15 juli a.s. plaatsvinden. 

Een bijzondere mogelijkheid die de gemeente Heerenveen de organisatie van dit evenement biedt. om zo de potentie van De Heide en daarmee de aantrekkelijkheid van Heerenveen als woon-, werk- en recreatiegebied onder de aandacht te brengen.

De naam ‘Butterfly Beach Party’
De naam van het festival is Butterfly Beach Party. Met zijn brede symboliek, waaronder vrijheid, liefde, lichtheid en vreugde, maar ook als symbool van de kortstondigheid van het leven, staat de ogenschijnlijk altijd dansende vlinder centraal.

De podia
Op het witte strand van De Heide en het aansluitende eiland zullen op een tweetal podia diverse artiesten optreden. Het eilandpodium wordt voorzien van een dansvloer voor de Salsa, Bachata en Merengue dansers. Zij kunnen dansen op o.a. de muziek van de Amsterdamse Salsa band ‘Sabor Latino’ en de in Peru geboren ‘DJ Caramelo’.

Op het strandpodium kunnen optredens worden bijgewoond van de Reggae band ‘Friction & The Roots Drivers’, de combinatie ‘De Wall Street Live Coverband’ & ‘DJ Steff da Campo’. En Mr Beach himself; Praia del Sol.

De sfeer van het festival
In een tropische en creatieve sfeer zoals die ook bekend is van bijvoorbeeld de strandfeesten in Thailand; ballonnen, lampionnen, met riet en bamboe omlijste bars, vuurkorven en parasols, kunnen de bezoekers verder genieten van o.a. een buikdanseres en vuurspuwers of even relaxen in de Sisha Lounge onder het genot van een waterpijp.

Meer informatie over Butterfly Beach Party? 

Het festival wordt georganiseerd door Stichting Butterfly Beach Party, een initiatief van een Heerenveense vriendengroep. Wil je meer weten over de organisatie of het festival? Of wil je kaarten kopen? Kijk dan op: www.butterflybeachparty.nl

*- Een initiatief van de Lions 2.0 gezamenlijk met de Heerenveense Horeca.
** – Een initiatief van een groep Heerenveense ondernemers die ervoor wil zorgen dat Heerenveen aantrekkelijker wordt als passanten locatie voor watersporters).

 

Delen:

Reacties