Wat te doen in Friesland op 9, 10 en 11 juni?

0

Iedere donderdag zet de redactie van Friesland Post vijf leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Wat te doen in Friesland op 9, 10 en 11 juni? Je leest het onderstaand!

Schuif aan bij de Maffia in Leeuwarden
Elke tweede vrijdag van de maand organiseert Eetcafé Spinoza een aanschuif theater diner. Het restaurant wordt deze vrijdag omgetoverd in een illegale pop-up nachtclub waar je welkom wordt geheten door gastvrouw miss Ruby Rougeé. Om bij ‘de familie’ te mogen horen moet je allerlei opdrachten uitvoeren. Ondertussen wordt een driegangen diner geserveerd.

Lees meer over het Theaterdiner

Avondwandeling door het moeras nabij Hurdegaryp
Wandel vrijdag mee met het Fryske Gea door het Bûtenfljild, nabij Hurdegaryp. Luister naar de vele vogels die bij het vallen van de avond beginnen te fluiten. De wandeling door dit gevarieerde natuurgebied start om 19.00 uur en zal ongeveer twee uren duren.

Lees meer over de avondwandeling

‘Tegendenken’ tijdens Bonifatiusdagen in Dokkum
Van vrijdag tot en met zondag worden de jaarlijkse Bonifatiusdagen in Dokkum gehouden. Dit jaar is het thema ‘tegendenken’. Personen die durven een afwijkende mening te hebben worden onder de aandacht gebracht. Het programma van dit weekend bestaat uit straattheater, lezingen en interactieve programma’s.

Lees meer over de Bonifatiusdagen

Vis roken en proeven in Sloten
Tijdens deze visproeverij is zaterdag van alles doen in Sloten. Er worden demonstraties visroken gegeven, je kan luisteren naar live muziek en natuurlijk allerlei lekkere (vis)hapjes proeven. Voor de kinderen is er ook genoeg te doe. Zo kunnen zij mee doen aan Frets!Talentshow.

Lees meer over de visproeverij

Het laatste beetje maaitiid in Ryptsjerk
Zaterdag en zondag vindt het ‘maaitiids’ evenement plaats in Ryptsjerk. Er zijn dan allerlei culturele en kunstzinnige activiteiten te beleven.Zo is er een markt in Teetún de Hollen, diverse exposities in het dorp en een concert van het seniorenorkest.

Lees meer over het maaitiidsevenemint

Wat te doen in Friesland in juni?

Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je wat in Friesland te doen is in juni? Houd dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties