Fotowedstrijd van Keramiekmuseum Princessehof

0

Van 25 tot 31 maart 1969 verbleven John Lennon en Yoko Ono zes dagen in bed in het Amsterdamse Hilton Hotel. Het pasgetrouwde stel organiseerde deze zogeheten Bed-In om aandacht te vragen voor de wereldvrede.

Nu, 47 jaar na dato, staat de 20ste eeuw centraal in Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden. Het museum vindt dit dan ook een mooi moment om aandacht te besteden aan de prachtige Bed-in uit de vorige eeuw. Wereldwijd is de foto van de Bed-in één van de bekendste foto’s uit de 20ste eeuw. Het Keramiekmuseum heeft dan ook besloten om een fotowedstrijd te organiseren als eerbetoon.

Iedereen is van harte uitgenodigd om zelf een foto te maken van een Bed-In. De leukste inzending wordt beloond met een overnachting voor twee personen in het luxe Post Plaza Hotel in Leeuwarden. Bovendien ontvangt de winnaar twee toegangskaartjes voor de tentoonstelling ‘De 20ste eeuw- Keramiek als spiegel van tijd’.

Meedoen!
Wil je meedoen aan de wedstrijd? Stuur je foto dan voor 3 april in via de Facebookpagina van het Keramiekmuseum of mail de foto naar bed-in@princessehof.nl

Delen:

Reacties