Wat te doen in Friesland op 16, 17 en 18 februari 2018?

0

Iedere week zet de redactie van Friesland Post een aantal leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Wat te doen in Friesland op 16, 17 en 18 februari 2018? Je leest het onderstaand!

1. Voorjaarsreiniging van het lichaam met kruiden in Buitenpost

Op vrijdagmiddag geeft kruidenvakvrouw Mieke Willebrands een lezing over hoe je je lichaam weer fit en gezond krijgt met kruiden. Zij zit al ruim veertig jaar in het vak en heeft haar eigen kruidenbedrijf. Het is belangrijk om je lichaam aan te laten sterken na een winterperiode. Deze lezing is inclusief recepten en proeverij.

Meer informatie vind je op de website van De Kruidhof.

2. Snert-actie met livemuziek van Johan Tiemersma in Surhuisterveen

Zaterdagmiddag kun je onder het genot van een lekker kom snert genieten van prachtige livemuziek van Johan Tiemersma. Deze middag wordt nog leuker door de fotoactie voor de kleintjes met Tuorke en Jurre. Dit is een prachtig duo dat bestaat uit een man (Jurre) en een torentje (Tuorke).

Meer informatie over deze snert-actie vind je op de website van Surhuisterveen.

3. Tapas diner met Gerbrich van Dekken en It Grutte Guod in Rottevalle

Een lekker avondje ontspannen genieten? Dat kan met deze heerlijke avond die gevuld is met tapas, live muziek van Gerbrich van Dekken en it Grutte Guod en daarnaast nog twee consumpties van het Holland Assortiment. Een zaterdagavond die je verdient!

Meer informatie over het heerlijke tapas diner vind je op de Facebookpagina van Gerbrich van Dekken en It Grutte Guod.

4. “Two Faces” @ De Wier in Koarnjum

In Koarnjum zijn Jos Harteveld en Eddie mulder (beiden zang en gitaar) te vinden in het kleinste huiskamertheatertje van Noordwest Friesland. Dit muzikale duo brengt akoestische rock-classics ten gehore van onder andere Neil Young, Deep Purple en Pink Floyd. Toegang is alleen mogelijk na aanmelding.

Meer informatie over dit intieme miniconcert vind je op de Facebookpagina van Two Faces.

5. Concert van Iris Kroes (The Voice of Holland) in Sibrandahûs

In de Kloosterkapel Sibrandahûs zijn zondag de klanken te horen van Iris Kroes, bekend van het talentenprogramma The Voice of Holland. Zij wordt muzikaal begeleid door singer-songwriter Onno Loonstra en saxofonist Hendrikus Lalkens.

Meer informatie over deze muzikale dag vind je op de website van de Kloosterkapel Sijbrandahuis.

Wat te doen in Friesland in februari?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in februari? Breng dan een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de februari editie van Friesland Post zetten wij weer een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties