Wat te doen in Friesland op 2, 3 en 4 juni?

0

Iedere donderdag zet de redactie van Friesland Post vijf leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Wat te doen in Friesland op 2, 3 en 4 juni? Je leest het onderstaand!

Terrasoptreden van Drijfhout op Vlieland
Het Vlielandse folkduo Drijfhout treedt vrijdag op op het terras van Hotel Zeezicht. Ze maken muziek op gitaar, viool, trekzak en mandoline en zingen over jutten en schepen. Het eilandleven dus. Dit duo zorgt voor een avond vol muziek, humor en melancholie.

Lees meer over Drijfhout 

Bewonder kunst van allerlei kunstenaars in Balk
Zaterdag wordt de jaarlijkse kunstmarkt in Balk gehouden. In het centrum van Balk verzamelen meer dan 100 kunstenaars uit alle delen van Nederland om hun werk te exposeren. Daarnaast zijn er workshops, straatacts en muziek.

Lees meer over Kunstmarkt Balk

Een weekend vol kunst in Makkum 
Rondom het centrum van Makkum en Recreatiecentrum De Holle Poarte vindt u van vrijdag t/m zondag het Kunstweekend Makkum plaats. Er zijn kunstenaars van diverse disciplines uitgenodigd om hun werk te komen exposeren op bijzondere locaties. Naast kunst bewonderen kunt u naar muziek luisteren, en ook de kinderen hoeven zich tijdens de culturele middag niet te vervelen.

Lees meer over Kunstweekend Makkum

Kunst en Kitsch in het Buweklooster in Drogeham
Heeft u thuis nog oude snuisterijen en wilt u graag weten wat ze waard zijn? Zaterdag kunt u in het Buweklooster, een middeleeuwse boerderij in Drogeham, uw antieke objecten laten beoordelen door een groep van experts. Daarnaast worden er rondleidingen gegeven en vindt er vanaf 16.30 een kunstveiling plaats.

Lees meer over Kunst en Kitsch

The Neushoorn presents Timo de Jong en Daniël Cane & the Rebllion in Leeuwarden
Zondag presenteert de Neushoorn tijdens de prinsetuinconcerten in Leeuwarden twee bandjes. Timo de Jong en Daniël Cane & The Rebllion. Op het podium in de Prinsentuin zullen zij heerlijke gitaarmuziek en harmonische indie-rock ten gehore brengen.

Lees meer over de Prinsetuinconcerten

Wat te doen in Friesland in juni?

Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je wat in Friesland te doen is in juni? Houd dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties