Wat te doen in Friesland op 24, 25 en 26 november?

0

Iedere week zet de redactie van Friesland Post een aantal leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Wat te doen in Friesland op 24, 25 en 26 november? Je leest het onderstaand!

1. Bingo spelen in Sloten
Bingo is in de ogen van veel mensen nogal suf. Niks is minder waar. Een potje Bingo vergt inspanning, actief meedoen én met een hapje en een drankje erbij wordt het heel gezellig! Twijfel dus niet langer meer en neem vanavond deel aan de bingo-avond in De Poarte in Sloten.

Let op: leeftijd is 18+.
Meer informatie is te vinden op de website van De Poarte

2. Bezoek de Dickens Winterfair in Wouterswoude
Aanstaande zaterdag is het tijd voor de vijfde editie van de Dickens Winterfair in Wouterswoude. Ook dit jaar belooft het weer een waar spektakel te worden. Zo zijn er 70 standhouders te vinden en zijn ook de lootjesboom en het draaiend rad aanwezig. Gospelduo Promise en zanger Sieb van Collum zorgen op hun beurt voor de sfeer met hun muziek! Heb je na het sneupen trek gekregen? Bestel dan een lekker kop snert of een heerlijk broodje warme beenham.

Meer informatie is te vinden op de website van De Nije Warf.

3. Bezoek de wintermarkt in Mildam
Op 7 verschillende (overdekte) locaties in het dorp Mildam laten 40 deelnemers hun creatieve/culinaire uitingen zien. Zo’n 50 stands staan van 10.00 tot 17.00 uur klaar. Het aanbod varieert van brocante, kunst, kleding en woonaccessoires tot boeken, creatieve hebbedingetjes en lekkere hapjes.

Nieuw is de gratis pendeldienst per huifkar van Mildam naar De Geele Bosch, waar diverse workshops worden verzorgd voor kinderen en volwassenen (van 9 tot 93 jaar)!

Meer informatie is te vinden op de website van Mildam.

4. Maak je eigen stempel in Dokkum
Komende zaterdag kun je in Bibliotheek Dokkum deelnemen aan de workshop ‘Maak je eigen stempel’. Gedurende de workshop maak je kennis met de basisbeginselen van het maken van een stempel. Uiteraard mag je de gemaakte stempel naderhand mee naar huis nemen. Zo kun je je cadeautjes en/of kaarten van een prachtig patroon voorzien!

Aanmelden kan bij de Bibliotheek, maar ook via dit aanmeldformulier.

5. Wandelen over de Ketlikerheide bij Heerenveen
It Fryske Gea organiseert aanstaande zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur een excursie over de Ketlikerheide, het heideterrein vlakbij Heerenveen. Na de koffie met versgebakken appeltaart wandel je onder leiding van gids Susan Tapper langs de heidevelden. Onderweg kom je langs een dassenburcht en zalde gids je wijzen op de sporen van de das.

Meer informatie is te vinden op de website van It Fryske Gea

Wat te doen in Friesland in december?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in december? Breng dan vanaf donderdag 30 november een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de december editie van Friesland Post zetten wij weer een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties