Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Nieuws uit Fryslân
    • Nu in de winkel: het meinummer van Friesland Post
    • Uniek slaapfeestje in Natuurmuseum Fryslân
    • Feestelijke aanbieding meertalige kinderboeken Waadhoeke
    • Nu in de winkel: het aprilnummer van Friesland Post
    • Oproep: De Lawei zoekt oorlogsverhalen uit Drachten of gemeente Smallingerland
    • Nationaal Boekenweekgeschenk ‘De krater’ verschijnt ook in het Fries
    • Nu in de winkel: het maartnummer van Friesland Post
    • Prikkelavontuur tijdens de voorjaarsvakantie
    Facebook X (Twitter) RSS Instagram
    Friesland Post
    Thús yn Fryslân
    • Home
    • Nieuwsrubrieken
      • Algemeen
      • Cultuur
      • Eten en drinken
      • Natuur
    • Win
    • Magazine
      • Edities
      • Oplossingen puzzels insturen
      • Oplossingen puzzels controleren
      • Lezerfoto’s insturen
      • Tip de redactie
      • Adverteren
    • Abonnementen
    • Webshop
    • Verkoopadressen
    0 Shopping Cart
    Friesland Post
    0513 - 68 33 14
    You are at:Home»Algemeen»Het Ambacht uit Heerenveen alweer in de prijzen

    Het Ambacht uit Heerenveen alweer in de prijzen

    0
    By onze redactie on 4 november 2014 Algemeen, Culinair

    Het kan niet op voor restaurant Het Ambacht. Kortgeleden won het nog de Keltum Restaurantprijs 2014, een waardering voor het het culinaire niveau van de zaak en de puurheid van de keuken. Nu kan de prijzenkast weer aangevuld worden. Het Ambacht won namelijk de prijs ‘Duurzaamste restaurant van 2015.’

    foto: www.smulweb.nl
    foto: www.smulweb.nl

    Inspecteurs van Gault Millau bezoeken het hele jaar restaurants uit heel Nederland. Duizenden gerechten en wijnen zijn geproefd en er is aandacht besteed aan duurzaamheid. ‘Eigen energie, lokale ingrediënten en sociaal ondernemen, Het Ambacht heeft het allemaal’, zo luidt de conclusie van de Gault Millau-jury over het toprestaurant in Heerenveen.

    In een toprestaurant werken natuurlijk topchefs, die op hun beurt weer fantastische gerechten voor je klaaraken. Bijvoorbeeld Friese Koolraap. Benieuwd geworden naar hoe je dit gerecht op zijn lekkerst kan laten smaken? Chef-kok Nick Twickler van Het Ambacht vertelt het je in de november-editie van de Friesland Post!

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous ArticleVoorproefje nieuwe album Rob du Jardin
    Next Article Friese mannen groot geschapen

    Related Posts

    Nu in de winkel: het meinummer van Friesland Post

    Uniek slaapfeestje in Natuurmuseum Fryslân

    Nu in de winkel: het aprilnummer van Friesland Post

    Leave A Reply Cancel Reply

    Deze maand in de Friesland Post
    • Mei-editie 2025

      Mei-editie 2025

      De mei-editie van Friesland Post staat in het teken van groei en beweging. Terwijl het landschap opfleurt met licht en …Lees meer »
    Boekentip: SKS jubileumboek
    • Toevoegen aan winkelwagen

      SKS jubileumboek “Der moat syld wurde!”

      Boeken € 24,95
    Cadeaubon Half jaar abonnement

    Lezerfoto's
    Deel jouw eigen foto van Friesland nu
    Rubrieken
    • Algemeen
    • Cultuur
    • Eten en drinken
    • Natuur
    Lezers
    • Tip de redactie
    • Lezerfoto’s insturen
    • Oplossingen puzzels insturen
    • Oplossingen puzzels controleren
    Contact
    • Abonneren
    • Adverteren
    • Veelgestelde vragen
    • Klantenservice
    Over ons

    Friesland Post is hét magazine van Friesland, dat twaalf keer per jaar verschijnt. Iedere editie van het tijdschrift Friesland Post staat vol met unieke artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

    Volg ons op:

    Facebook X (Twitter) Instagram RSS
    Friesland Post is een uitgave van Van der Let & Partners
    • Algemene voorwaarden
    • Privacy & Cookies
    • Sitemap

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.