Wat te doen in Friesland op 23, 24 en 25 februari 2018?

0

Iedere week zet de redactie van Friesland Post een aantal leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Wat te doen in Friesland op 23, 24 en 25 februari 2018? Je leest het onderstaand!

1. Toneelstuk ‘Aquarium’ in Theater Sneek

Wanneer Birgit en haar jongere geliefde Walter hun nieuwe appartement betrekken, staan al gauw de buren op de stoep. Wanneer blijkt dat buurman ‘iets’ in de inlichtendienst doet, maar niet wil zeggen wát, wordt al gauw duidelijk dat de buren niet op de stoep staan voor een potje suiker. Dit theaterstuk wordt gevuld met vier topacteurs; Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens. Vrijdagavond is dit stuk te zien in Theater Sneek, er zijn nog kaarten.

Meer informatie over deze voorstelling vind je op de website van Theater Sneek. 

2. De Jij-Hoort-Erbij-Show in Dokkum

Deze interactieve kindershow wordt georganiseerd door Jacob en Anny van der Wal en is speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De show wordt ingevuld met zang, theater, spel en een wedstrijdelement. De show is op zaterdag 24 februari en de toegang is geheel gratis.

Meer informatie vind je op de website van Wâldnet.

3. Rondleiding door de oude gevangenis in Leeuwarden

De meesten onder ons hoeven nooit echt te ervaren hoe het is om te ‘zitten’, maar mocht je nieuwsgierig zijn naar de binnenkant van de Blokhuispoort in Leeuwarden, dan leidt een oud gevangenisbewaker je graag rond. Prikkel je zintuigen en ontdek hoe de binnenkant van een cel voelt, ruikt en eruit ziet. Zaterdag begint de rondleiding rond 14.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen.

Meer informatie vind je op de website van Proefverlof.

4. Klankmotiv in Leeuwarden

Een muziekevenement voor iédere muziekliefhebber. Dat kan! Deze muziekbeurs is fonkelnieuw en bevat alles waar een muziekliefhebber zijn hart kan ophalen: retro vinyl LP’s, cassettebandjes en platenspelers. Dit is slechts een greep uit het assortiment, want de Neushoorn wordt aanstaande zaterdag volgebouwd met allerlei hebbedingetjes en plezierspeelgoed voor de grote mensen onder ons.

Meer informatie vind je op de website van de Neushoorn.

5. Een Ierse middag in Rottevalle

Zondagmiddag treedt de Ierse band ‘Ha War’ op in restaurant De Leyen in Rottevalle. Geniet van de Ierse muziek en de borrelhapjes tijdens de live klanken van de band. Optioneel kun je ook nog een bierproeverij doen!

Meer informatie vind je op de website van Paviljoen De Leyen.

Wat te doen in Friesland in februari?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in februari? Breng dan een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de februari editie van Friesland Post zetten wij weer een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties