Wat te doen in Friesland op 16, 17 en 18 maart 2018?

0

Iedere week zet de redactie van Friesland Post een aantal leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Wat te doen in Friesland op 16, 17 en 18 maart 2018? Je leest het onderstaand!

1. Bingo-avond in Balk

Kom vrijdagavond gezellig een avondje bingo spelen in de Treemter in Balk en maak kans op mooie prijzen! Het begint om 20:00 uur. Kosten zijn €10,00 voor 8 rondes inclusief koffie en bittergarnituur en €3,50 voor de super ronde.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina van De Treemter.

2. Rockshow in Witmarsum

Deze rockshow wordt gevuld met Raw Medicine, Moonshark en Bombitas. De drie verschillende rockbands brengen zaterdag stevige eighties rock met veel plezier, waardoor elke cover als herboren van het podium knalt. Iedere band blaast jouw favoriete muziek nieuw leven in. Elk nummer brengt weer een geweldige herinnering in de muziekhistorie terug.

Meer informatie vind je op de website van Witmarsum.

3. Muzikaal theater Anna & Us heit in Veenwouden

De Schierstins ontvangt zaterdag 17 maart hoog bezoek: stadhouder Willem Lodewijk en zijn vrouw Anna. Van Ravesteijn Theater en Events brengt het 16e-eeuwse duo als Anna & Us Heit op het podium. Het muzikale theaterstuk met humor en tragiek begint om 20.00 uur.

Meer informatie vind je op de website van Schierstins.

4. Wildplukwandeling in Leeuwarden

Zonder dat je het weet fiets of wandel je langs een overvloed aan eetbare wilde planten, bessen, paddenstoelen en noten. In deze wildpluk workshop leer je hoe eetbaar je eigen stad of dorp is. Je gaat zaterdag op pad om te kijken wat er te plukken en te rapen valt, daarnaast leer je wat je zoal kunt doen met de gevonden ingrediënten. Wildplukken brengt je dichterbij de natuur, scheelt geld en maakt van elke wandeling een mini avontuur.

Meer informatie over vind je op de website van Groene Avonturen.

5. Workshop oriëntaalse dans in Leeuwarden

Hoe danste Mata Hari? Beleef het zondag zelf in deze dansworkshop! Danseres Raniya deed onderzoek naar de dansen van Mata Hari. In de workshop leer je basisbewegingen, poses en hoe je kunt dansen met een sluier. Speciale danservaring is niet nodig.

Meer informatie vind je op de website van Fries Museum.

Wat te doen in Friesland in maart?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in maart? Breng dan een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de maart editie van Friesland Post zetten wij weer een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties