Wat te doen in Friesland op 9, 10 en 11 maart 2018?

0

Iedere week zet de redactie van Friesland Post een aantal leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Wat te doen in Friesland op 9, 10 en 11 maart 2018? Je leest het onderstaand!

1. Het Huis dat met je Hersenen speelt in Leeuwarden

Vrijdag gebeurt er iets bijzonders in Leeuwarden. Je kunt namelijk je hersenen positief manipuleren. Dat klinkt misschien eng, maar het zal je geen windeieren leggen. Zo geeft een speciale virualreality-bril je de kans om met dolfijnen te zwemmen of leert het je om je hoogtevrees te bedwingen. Op 22 januari is dit ‘huis’ officieel geopend en toegankelijk voor iedereen vanaf 4 jaar.

Meer informatie vind je op de website van Flo&Gro.

2. Natuurfotoworkshop in Oudemirdum

Bekijk Oudemirdum zaterdag eens vanuit een andere hoek, of beter gezegd: vanuit een andere lens. Zaterdag kun je namelijk een workshop natuurfotografie volgen. Je komt dichtbij de natuur en alles wat zij te bieden heeft: de planten, de dieren en alles wat daarbij komt kijken.

Meer informatie vind je op de website van Marenklif.

3. Open werkplaats van Jan Ketelaar in Drachten

Jan Ketelaar staat bekend om de bijzondere menselijke – en dierlijke vormen die hij in zijn kunstwerken verwerkt. In Drachten vind je zaterdag zijn open werkplaats waar hij aan de slag is voor het LF2018 – project ‘Wachten op Hoog Water’.

Meer informatie vind je op de website van Jan Ketelaar.

4. Culihoppen in Lemmer

We horen je denken: Culihoppen? Jazeker. Je ‘hopt’ op culinaire wijze van restaurant naar restaurant in ongedwongen sfeer. Hier en daar neem je lekker een hapje en een drankje en op je gemakje bezoek je het volgende restaurant. In totaal kom je langs acht verschillende restaurants. Een heerlijke zondag!

Meer informatie over vind je op de website van Culihoppen.

5. Voorjaarskermis in Sneek

Vanaf dit weekend kun je weer genieten van de voorjaarskermis in Sneek. Het Martiniplein wordt traditiegetrouw omgetoverd van parkeerplaats tot waar paradijs voor jong en oud. Op beide zondagen (11 en 18 maart) is het ‘Familiedag’ en worden hier en daar verschillende familiekortingen aangeboden. Op woensdag is het Eurodag.

Meer informatie vind je op de website van Friesland.nl.

Wat te doen in Friesland in maart?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in maart? Breng dan een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de maart editie van Friesland Post zetten wij weer een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties