Wat te doen in Friesland op 18, 19 en 20 augustus?

0

Iedere week zet de redactie van Friesland Post vijf leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Wat te doen in Friesland op 18, 19 en 20 augustus? Je leest het onderstaand.

1.Bezoek de Romantische Markt in Joure
Op 18 augustus aanstaande zal Joure omgedoopt worden tot Mont Martre Markt. In de Midstraat zullen
ruim 250 kramen te vinden zijn. De kooplieden bieden exclusieve items, waarbij vintage artikel niet zullen ontbreken. Naast struinen over de markt, kun je je kostbaarheden gratis laten taxeren, kunst bekijken op de kunstmarkt en alles leren over oude ambachten.

Meer informatie is te vinden op de website van de Romantische Markt.

2. Op Stap met Folkert Wesseling langs het Tjeukermeer
Op zaterdag 19 augustus organiseert het NOV museum samen met cabaretier Folkert Wesseling ‘Op Stap’. Je kunt in een bus, die het Tjeukermeer rondrijdt, genieten van de twee uur durende voorstelling van Folkert. Samen met troubadour Adri de Boer geeft hij een show weg vol cabaret, interactie en muziek.

Meer informatie is te vinden op de website van Folkert Wesseling.

3. Feesten in Langweer
Zaterdagavond 19 augustus zal Langweer op zijn kop worden gezet. Super Sundays treedt dan namelijk op
tijdens het evenement ‘Langweer Live’. De band staat bekend om haar up-to-date repertoire, waarbij de nummers in hoog tempo, maar moeiteloos achter elkaar, ten gehore worden gebracht.

Meer informatie is te vinden op de website van Visit Langweer.

4. Bezoek het Imaginarium Festival
In het prachtige park Vijversburg vindt op zaterdag 19 en zondag 20 augustus het Imaginarium Festival plaats. Er is van alles te doen tijdens dit fantasierijke evenement. Zo kun je genieten van muziek en entertainment, maar ook sneupen tussen het koopwaar. Je wordt omringd door draken, elfjes en trollen en uiteraard mag je zelf ook verkleed komen. Als je de ‘Magical Forest’ betreedt waan je je even in een andere wereld.

Meer informatie is te vinden op de website van het Imaginarium Festival.

5. Rondstruinen op het weiland van de Flinkefarm
Op het weiland van de Flinkefarm zal op zondag 20 augustus een grote rommelmarkt/kofferbakverkoop plaatsvinden, met 75 auto’s. Ben je altijd al op zoek geweest naar een replica van dat ene vaasje dat je oma had? Neus dan in de verschillende kofferbakken, en wie weet vind je het!

Meer informatie is te vinden op de website van de Flinkefarm.

Wat te doen in Friesland in augustus?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat er in augustus te doen is in Friesland? Houd dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties