Wat te doen in Friesland op 26, 27 en 28 juli 2019?

0

Wil jij weten wat er te doen is in Friesland op 26, 27 en 28 juli 2019? Werp dan zeker een blik op de geselecteerde uitjes van Friesland Post. Wij hebben weer een aantal leuke activiteiten geselecteerd, velen geschikt voor jong en oud.

1. Survivallen voor jonge avonturiers in Earnewâld
Ken jij kleine avonturiers (vanaf 8 jaar) die maar wat graag een middagje op pad gaan? Neem ze dan mee naar Nationaal Park De Alde Feanen. De actieve middag begint met het afleggen van een otterparcours. Na dit leerzame parcours volop opdrachten en vragen maken de kinderen de oversteek naar het survivaleiland. Hier kunnen ze volop slingeren en balanceren op touwbanen. Niet gevreesd, wanneer jouw (klein)kind de 12 meter brede sloot overslingert is er een begeleider aanwezig. En ook bij de rest van het parcours 😉

Meer informatie is te vinden op de website van It Fryske Gea.
Let op: opgeven voor donderdag 25 juli om 15.00 uur.

2.Kom naar de Lutskedag(en) in Balk
Het is weer tijd voor de Lutskedagen in Balk! De zomer door worden er bijna ieder weekend zomerbraderieën (Lutskedagen) georganiseerd midden in het bosrijke- en watersportgebied Gaasterland. Rondom de mooie Luts, in het centrum van Balk, is de markt met diverse activiteiten te vinden. 

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de Lutskedagen.

3. Volop Fierljeppen in It Heidenskip
Met een Jeugd NFM voorronde op vrijdag en de Nationale Fierljep Manifestatie 2019 op zaterdag, staat aankomend weekend volop in het teken van fierljeppen. Voor échte fierljepliefhebbers, mensen die het nog nooit hebben gezien én voor jong en oud belooft het een fantastisch weekend te worden!

Meer informatie is te vinden op de website van It Heidenskip.

4. Wielrenners aanmoedigen tijdens de Pieter Weening Classic
Een echte wielerfanaat? Kom dan aanstaande zaterdag naar Surhuisterveen! Hier vertrekken op diverse tijdstippen (van 8.00 uur tot 14.00 uur) deelnemers van de Pieter Weening Classic. Zowel kinderen als volwassenen stappen op de fiets om 25, 40, 60, 100 of 140 kilometer af te leggen.

Meer informatie is te vinden op de website van de Pieter Weening Classic.

5. Op naar de Flinke Flea Market in Hemelum
Rommelen tussen de spullen van een ander, lekker eten en genieten van heerlijke muziek: het is weer tijd voor de Flinke Flea Market. Aanstaande zondag kun je weer een heerlijke dag genieten in Hemelum op het terrein van It Flinkeboskje. Struin langs de kofferbakken van deelnemers en wellicht spot je wel dat ene horloge die je al tijden zocht 😉

Meer informatie is te vinden op de website van It Flinkeboskje.

Wat te doen in Friesland in juli?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in juli? Breng dan deze week een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de juli-editie van Friesland Post is namelijk onze jaarlijkse uitgebreide uit-agenda weer opgenomen. Een special met tientallen fantastische uitjes!

Delen:

Reacties