Wat te doen in Friesland op 30 en 31 augustus en 1 september?

0

Wil jij weten wat er te doen is in Friesland op 16, 17 en 18  augustus 2019? Werp dan zeker een blik op de geselecteerde uitjes van Friesland Post. Wij hebben weer een aantal leuke activiteiten geselecteerd, velen geschikt voor jong en oud.

1. Geniet van de avond vanaf een fluisterpraam
Nog t/m 31 augustus kun je aan boord stappen van de fluisterpraam in Earnewâld. Bij schemerlicht – ergens tussen 20.00 uur en 21.00 uur – vertrekt de boot vanaf de steiger van Hotel Princenhof & Restaurant PuurPrince. Beleef de natuur van Nationaal Park De Alde Feanen op een hele andere wijze! Vooraf genieten van een heerlijke maaltijd? Dat is mogelijk met een van de arrangementen.

Meer informatie is te vinden op de website van de Princehof.

2. Op naar de Trekkertrek in Oudemirdum
Een dag vol lawaai, rook en krachtmetingen van de trekkers? Dat is de 31ste van augustus het geval in Oudemirdum. Tijdens de Trekkertrek wordt er gereden in verschillende gewichtsklassen: de standaard, sport, hobbysport trekkers, de old stock en met als klap op de vuurpul het Fries Kampioenschap Vrije Klasse 3,5 ton.  Alle gewichtsklassen rijden twee keer, dus tijd genoeg om uitgebreid te genieten van alle mooie voortuigen!

Meer informatie is te vinden op de website van Trekkertrek Oudemirdum.

3. Struinen over de vrijmarkt van Balk
Ieder jaar wordt op de laatste zaterdag van de Feestweek Balk een vrijmarkt georganiseerd. Het evenement vindt plaats in een centrum rondom het voormalige riviertje De Luts. Kinderen en volwassen kunnen vanaf ’s ochtends vroeg plaatsnemen aan de van Swinderenstraat, de Raadhuisstraat en de Dubbelstraat om daar “overtollige” spullen te verkopen. De markt is ieder jaar in trek bij zowel verkopers als kopers, dus weer er op tijd bij!

Meer informatie is te vinden op de website van Feestweek Balk.

4. Beleef The Billy Joel Experience in Dokkum
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van het collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft tientallen top 10 hits op zijn naam staan. Van klassieke meezingers als ‘The Pianoman’ tot swingende rocknummers als ‘My Life’. Tijdens The Billy Joel Experience in Dokkum beleef je ze allemaal opnieuw!

Meer informatie is te vinden op de website van Dokkum Cultureel.

Wat te doen in Friesland in september?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in september? Breng dan deze week een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de september-editie van Friesland Post is namelijk onze jaarlijkse uitgebreide uit-agenda weer opgenomen. Een special met tientallen fantastische uitjes!

Delen:

Reacties