Wat te doen in Friesland op 9, 10 en 11 februari 2018?

0

Iedere week zet de redactie van Friesland Post een aantal leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Wat te doen in Friesland op 9, 10 en 11 februari 2018? Je leest het onderstaand!

1. Rottevalle’s nieuwste wandelapp uitproberen
Op vrijdag 9 februari vier kilometer heerlijk in de buitenlucht wandelen en gegidst worden door een app die je alles vertelt over de flora en fauna in het natuurgebied. Deze interactieve wandeling voor jong en oud, sluit je af met een lekker puntzakje friet en drie consumpties. Mocht je daarna nog willen dineren in Paviljoen De Leyen, dan kan dat uiteraard tegen een vergoeding.

Meer informatie over deze wandeling vind je op de Facebookpagina van Paviljoen De Leyen.

2. Het gemengde koor Kwajr aanschouwen in Oostrum
De St. Nicolaaskerk in Oostrum wordt omgetoverd tot een evenement waar het gemengde koor Kwajr te aanschouwen is. Laat de drukte van de afgelopen week even achter je en ontspan zaterdag 10 februari dankzij de tientallen stemmen die je meenemen naar de wereld van muziek.

Meer informatie over dit prachtige koor vind je op de website van Kwajr.

3. Het Frysk-talige theaterstuk ‘Op, mar net út ‘e hichte’
In Burdaard vindt zaterdag het nieuwste Friestalige theaterstuk plaats van MFC Burdaard. Het gaat over het typische huishouden van ‘Jan Steen’, waarbij iedereen maar aan komt waaien bij Tineke, stiefmoeder van drie kinderen, getrouwd met Hâns. Tineke is goed voor alle klusjes, maar wil ze dat nog wel? Laat je meeslepen in deze humoristische voorstelling voor iedereen!

Meer informatie over dit Friestalige theaterstuk vind je op de website van MFC Burdaard.

4. Lazy Sunday tunes in Post-plaza
Zondagen zijn bedoeld om lekker te genieten en je nergens druk om te hoeven maken. Geniet van de livemuziek in Post-plaza Leeuwarden onder het genot van een hapje of drankje. De muziek begint om twee uur ’s middags en eindigt pas rond de klok van negen in de avond. Je hebt dus een heerlijke ‘Lazy sunday’ aanstaande zondag. Geniet ervan!

Meer informatie over de Lazy Sunday tunes vind je op de website van Post-plaza Leeuwarden.

5. Een optreden van ‘Het Cantoor’ in Pingjum
Koud en guur buiten? Perfecte timing voor een winterconcert! De gereformeerde kerk doet dienst als toneel voor een optreden van Het Cantoor. Dit winterconcert is een mix van allerlei verschillende talen en muziekstijlen. Je kunt denken aan muziek van nu met een vleugje jazz.

Meer informatie over dit winterconcert vind je op de website van Het Cantoor.

Wat te doen in Friesland in februari?

Wij wensen iedereen die van Friesland houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je weten wat te doen in Friesland in februari? Breng dan een bezoekje aan een van onze verkooppunten. In de februari editie van Friesland Post zetten wij weer een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties