Het meinummer van Friesland Post ligt nu in de winkel!

0

De nieuwe Friesland Post ligt vanaf vandaag in de winkel. Een heerlijk inspirerend meinummer! Friesland Post ging onder andere langs bij Tanja Kombrink, molenaar van De Kaai in Sloten. Zij vertelt over haar prachtige oer-Hollandse vak en drie nieuwkomers vertellen waarom zij de drukke Randstad verruilden voor het rustige Fryslân.

Ook lees je hoe het dorp Remberdahusum verdween en over kunstenaar Jentsje Popma die in september honderd jaar oud wordt. Vanaf 29 mei is een overzichtstentoonstelling van zijn werk te zien. Tevens vind je leuke tips die je bijvoorbeeld deze meivakantie kunt doen: lekker op pad in de Friese natuur, vlinders en bijzondere rupsen spotten, de Friese steden met de leuke stadswandelroutes van 11fountains ontdekken of een kijkje nemen bij draaiende Friese molens tijdens de Nationale Molendagen. Ook krijg je de watersportgids voor 2021 cadeau.

Haal ‘m snel in huis. Kijk hier voor verkooppunten bij jou in de buurt of bestel Friesland Post online. Liever Friesland Post iedere maand op je deurmat? Word dan lid!

Delen:

Reacties