De Lawei zoekt acteertalent voor kerstmusical Wûnderlân

0

Kerst lijkt nog ver weg, maar bij De Lawei in Drachten zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe familievoorstelling Wûnderlân, die met kerst zal worden opgevoerd. Er wordt gezocht naar toneelspelers met een goede zangstem, die niet bang zijn om te bewegen en houden van toneelspelen.

Iedereen tussen de 10 en 80 jaar is welkom om auditie te komen doen, stelt De Lawei in de oproep. Voor Wûnderlân zijn ze op zoek naar Ellis, Het Witte Konijn, De Hartenkoningin, De Hoedenmaker, Lapjeskat, De Ridder én alle andere karakters die bekend zijn uit de wereldberoemde Alice in Wonderlandverhalen van Lewis Carroll.

Lijkt jou dit leuk? Dan kun je je tot 12 mei aanmelden bij De Lawei. Voor meer informatie:
www.lawei.nl/wûnderlân

Over Wûnderlân
Ellis is een meisje dat nogal worstelt met zichzelf en met haar ouders. Ellis vlucht in een fantasiewereld waarin ze allerlei wonderlijke figuren tegenkomt die haar helpen haar problemen te overwinnen.
Op 24 december, de dag dat Ellis 16 jaar wordt, volgt zij Het Witte Konijn door de spiegel heen en komt zo terecht in Wûnderlân. Daar ontmoet ze Rups, Lapjeskat, Hoedenmaker, Hartenkoningin, Witte Ridder en nog vele andere karakters die we kennen uit de wereldberoemde Alice in Wonderland-verhalen van Lewis Carroll.
Iedereen is in voorbereiding op het 328e kerstdiner van het jaar, maar er hangt een donkere wolk boven Wûnderlân! De Zwarte Weduwe, de spin die door de Hartenkoningin als huisdier wordt gehouden, is ontsnapt uit haar kooi en wordt nu almaar groter en groter. De duisternis valt over Wûnderlân… Ellis is de enige die de donkere wolk kan verdrijven.

Delen:

Reacties