Onze stagiaire heeft jouw hulp nodig!

0

Hilly heeft haar onderzoek inmiddels afgerond!

Onze communicatie stagiaire Hilly is bezig met een onderzoek naar Friesland en het Friese landschap. Ze wil onderzoeken of het landschap invloed heeft op de leefbaarheid in Friesland. Om het onderzoek af te ronden, heeft ze jouw hulp nodig!

Hilly: “Onlangs verscheen er een rapport van het Fries Sociaal Planbureau, waarin stond dat de leefbaarheid in Friesland het hoogst scoort ten opzichte van andere provincies. Ik onderzoek die leefbaarheid en de rol van het landschap daarin. Om dit onderzoek goed te kunnen afronden heeft heb ik jouw hulp nodig! Dus, ben jij 18+ en woonachtig in Friesland? Vind je het niet erg om een stuk of 10 vragen over Friesland en het landschap te beantwoorden? Dan zou ik het leuk vinden als je mij zou willen helpen! Uiteindelijk worden de resultaten verwerkt in een artikel in Friesland Post.”

Wat moet je doen? Laat je telefoonnummer achter, en wij nemen contact op om een afspraak te plannen. Je telefoonnummer mag je achterlaten op onze website, via de mail (redactie@friesland-post.nl) of in een privé-bericht op onze social mediakanalen (Facebook en Instagram). De interviews zullen telefonisch gehouden worden en zullen naar verwachting zo’n 20 minuten duren.

Jouw medewerking wordt zeer op prijs gesteld!

Delen:

Reacties