Opening Autisme Expertise Centrum & Academy in Dokkum

0

Op vrijdag 1 maart opent dr. Sebiha Unal de deuren van het Autisme Expertise Centrum & Academy in Dokkum. Met deze nieuwe locatie in het medisch centrum Sionsberg, is Friesland een stukje rijker als het gaat om kennis op het gebied van autisme. Nog niet eerder werd er namelijk een vergelijkbaar centrum geopend in onze provincie.

Het centrum biedt hulpverlening (diagnostiek,begeleiding, psycho-educatie, dagbesteding) aan mensen met autisme, waarbij er gedurende de begeleiding heel goed wordt gekeken naar de persoon in kwestie. Het team – bestaande uit opgeleide begeleiders van de Autisme Academy – doet haar uiterste best om de persoon te leren kennen als individu, en niet vanuit de algemene kenmerken van autisme.

Positive Mind methodiek

De door dr. Sebiha Unal (met Friese roots) ontwikkelde Positive Mind methodiek is een werkwijze vanuit de positieve psychologie waarbij de nadruk ligt op talenten en interesses. Vanuit deze positieve benadering spelen talenten een belangrijke rol. 

De opening van het Autisme Expertise Centrum

Aanstaande vrijdag kun je kennis maken met Sebiha, haar werkwijze en de andere begeleiders. Vanaf 9.30 uur opent Sebiha de deuren van haar centrum, waarbij je een lezing over autisme en positieve psychologie kunt bijwonen. De lezing start om 10.00 uur en rond de klok van 12.00 uur zal het openingsmoment ten einde lopen.

Alle belangstellenden met interesse voor autisme en positieve psychologie kunnen zich aanmelden voor de open dag/lezing. Stuur een e-mail naar info@sebihaunal.com om je aan te melden.

Meer weten?

Wil je meer weten over het Autisme Expertise Centrum & Academy en/of ben je benieuwd naar de werkwijze van Sebiha Unal? Neem dan een kijkje op haar website.

Delen:

Reacties