Vijf leuke evenementen in Friesland op 12, 13 en 14 augustus

0

Iedere donderdag zet de redactie van de Friesland Post vijf leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Bekijk gauw wat er op 12, 13 en 14 augustus allemaal te doen is.

Bezoek de romantische Mont Martre Markt in Joure
Houd je van kunst, antiek, brocante, boeken en/of curiosa? Kom dan op vrijdag 12 augustus naar de grootste verzamelmarkt in Joure. Hier vind je in de Midstraat ruim 250 kramen met een zeer gevarieerd aanbod aan oude spullen en artikelen uit moeders- en grootmoederstijd.

Meer informatie vind je op deze website.

Aan de slag met zilver in Makkinga
Aanstaande zaterdag kun je bij Atelier Silver & Stones in Makkinga deelnemen aan een workshop edelsmeden. In 3 uur tijd leer je de beginselen van het zagen en vijlen van het zilver. Aan het einde van de workshop loop je met een prachtige hanger, een paar oorbellen of een ring weer de deur uit!

Meer informatie vind je op deze website.

Roeien met de riemen die je hebt in Sneek
Het is zaterdag 13 augustus weer tijd voor de rubberbootrace in Sneek. Zo’n 250 teams kunnen deelnemen aan de geweldige race in de grachten van de Elfstedenstad. Wil jij samen met je vrienden, familie of buren ook meedoen? Koop dan snel een ticket op de website en tover je rubberbootje van zolder.

Voor tickets, en meer informatie, kun je terecht op deze website.

Genieten van muziek in Beetsterzwaag
De jonge Engelse meesterpianist Tom Hicks staat op het punt van doorbreken. Ben je benieuwd naar dit jonge talent? Kom dan zondagmiddag naar zijn concert in de dorpsperk van Beetsterzwaag. Hier zal hij op de vleugel onder andere klassieke muziek van o.a. Mozart ten gehore brengt.

Meer informatie vind je op deze website.

Op zoek naar boeken in Balk
Ben je dol op boeken en kunst, maar heb je vrijdag geen tijd om de Mont Martre Markt te bezoeken? Dan hebben wij goed nieuws! Aanstaande zondag kun je, als boeken- en kunstliefhebber, namelijk terecht op een prachtige markt in Balk. In de van Swinderenstraat van het dorp vind je zo’n 50 kramen met heel veel boeken en kunst!

Meer informatie vind je op deze website.

Meer evenementen in Friesland voor een leuk dagje uit in Friesland zien?

Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je meer tips met evenementen in Friesland, hou dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.

Delen:

Reacties