Vijf kerstconcerten in Friesland op een rij (2018)

0

Wil je de komende weken een bezoek brengen aan een kerstconcert in Friesland? Dan hebben wij goed nieuws! Onderstaand hebben wij een vijftal kerstconcerten op een rij gezet die plaats zullen vinden in Friesland.

18 december in Dokkum
Op dinsdag 18 december vindt er een kerstconcert plaats in de Grote Zaal van muziekschool Opus 3. Gedurende het concert zullen ensemble Fluitekruid en dwarsfluitleerlingen van Jacqueline Brunt-Ebbers prachtige liederen ten gehore brengen.

Meer informatie vind je op deze website.

21 december in Dokkum
Onder leiding van dirigent Jan Hibma geeft Christelijk Mannenkoor Pro Rege uit Dokkum weer haar jaarlijkse kerstconcert. Dit koor treedt inmiddels al meer dan vijftig jaar op in kerken, sporthallen, verzorgingstehuizen of in de open lucht.

Meer informatie vind je op de website van Pro Rege.

22 december in Surhuisterveen
Nederlands Fanfare Kampioen 2017 ‘Beatrix Doezum’ organiseert op 22 december weer een prachtig concert. Ditmaal in Surhuisterveen. En niemand minder dan Gerrit Breteler, de veelzijdige troubadour, is er bij!

Meer informatie vind je op de website van Beatrix Doezum.

22 december in Garyp
Op 22 december staat er in Garyp een heel speciaal kerstconcert in de planning: “De Waarmte fan Desimber”. Het belooft een prachtige muzikale avond te worden met sfeervolle (kerst)liederen gebracht door troubadour Adri de Boer. Folkert Wesseling zorgt hierbij voor de theatrale verbeelding van de kerstgedachte en Ilja Rozenberg is verantwoordelijk voor de dans. De opbrengsten van dit benefietconcert gaan naar  het goede doel: Gods Golden Acre. Gods Golden Acre is een weeshuis in Zuid-Afrika, opgericht door Heather Reynolds.

Meer informatie vind je op de website van Garyp.

Meer evenementen rondom Kerst?

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens de Tweede Kerstdag? Wij hebben hier een aantal leuke activiteiten op een rij gezet!

Delen:

Reacties